reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Hej hej.

na chwilę net załapał i działa węc korzystam puki mogę :D

Gratuluję udanych wizyt, dzidziulaski rosną jak szalone :) To super :)

reklama
Doris[/B] ja planowany termin pordu z OM mam na 20 czerwca... a cc bedę mieć o 7 dni szybciej:) czyli tak jak piszesz praktycznie w terminie... ale to chyba dobrze. Niech Olisiek siedzi jak najdłużej:)
Zasugerowałam się Twoim suwaczkiem, bo tam data 14.06 jest. :-). Ja będę miała cc 5 dni wcześniej niz termin :-)

Aneczka, Dzastina - gratuluję wizyt:)

Ja odebrałam dziś nowe wyniki na paciorkowca i już nie mam, przynajmniej w pochwie:)

Hemoglobina 11,2 a Hematokryt 34 więc oba ciut poniżej normy, ale chyba nie ma powodów do niepokoju???

Poza tym miałam pierwsze w życiu KTG. Siedzieliśmy sobie z M. ze 20 minut i słuchaliśmy serduszka Szymona i obeserwowaliśmy skurcze macicy - ciekawe przeżycie:) Serducho super, macica się delikatnie spina, ale w żaden sposób te skurcze nie zwiastują porodu:/ Na kolejne KTG idziemy w piątek:)

I tyle u mnie:)

i ja sie melduje po wizycie... szyjka skócona miękka i rozwarcie na 1 cm mam :-) :tak: pani mówiła że czuje młodego główke bardzo nisko .... maluszek sobie spokojnie spał i na ktg trzeba było go budzić bo w ogóle się nie ruszał...ale się obruszył !! pani potrząsneła mi brzuchem i od razu zanotowało tyle ruchów że szok :-)

pojawiły się nawet skurcze... co 20 min miałam takie malutkie, ból koło jajników jak przed okresem... i znów przychodzą więc lece do łóżeczka :)

jeśli do przyszłego wtorku się nie urodzi to idziemy do szpitala i na 1 czerwca będziemy mieć już Beniuszka u siebie :)

Silva no to miło wam minęło te kilkadziesiąt minut z synka serduszkiem, fajnie się słucha - też lubię, od razu człowiek spokojniejszy :tak:
ironia gratuluje rozwarcia i oby Benio chciał wyjść prędzej a jak nie to będzie prezent dla was na dzień dziecka :-)

Silva to dobrze, ze nie masz tego paciorkowca w pochwie :-), mnie pobierała położna tak jak tobie wcześniej, czyli najpierw z pochwy a potem z odbytu jednym patyczkiem... więc go gdzieś mam...

Ironia mam nadzieję, że Benio sie szybciej wybierze do was, ale jakby co to znasz ostateczny termin - super :-)

Doris kochana ja w suwaczku mam 14 czerwiec bo sobie sama taki wyliczyłam termin...
A ginek po swojemu... względem usg termin mi wychodzi na 6 czerwca:) Teraz powiem ci szczerze juz to dla mnie znaczenia nie ma..
Data wyznaczona to się jej trzymam i bardzo bardzo cieszę:)

Reszcie dziewczyn gratuluję udanych wizyt... Ironia... kurde 1 czerwca to już nie daleko! Życzę powodzenia:):):)

A teraz spadam do wyrka i mówię wam dobranoc...zmęczona jestem bardzo...

reklama
Do góry