reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Zasugerowałam się Twoim suwaczkiem, bo tam data 14.06 jest. :-). Ja będę miała cc 5 dni wcześniej niz termin :-)Doris[/B] ja planowany termin pordu z OM mam na 20 czerwca... a cc bedę mieć o 7 dni szybciej czyli tak jak piszesz praktycznie w terminie... ale to chyba dobrze. Niech Olisiek siedzi jak najdłużej
Aneczka, Dzastina - gratuluję wizyt
Ja odebrałam dziś nowe wyniki na paciorkowca i już nie mam, przynajmniej w pochwie
Hemoglobina 11,2 a Hematokryt 34 więc oba ciut poniżej normy, ale chyba nie ma powodów do niepokoju???
Poza tym miałam pierwsze w życiu KTG. Siedzieliśmy sobie z M. ze 20 minut i słuchaliśmy serduszka Szymona i obeserwowaliśmy skurcze macicy - ciekawe przeżycie Serducho super, macica się delikatnie spina, ale w żaden sposób te skurcze nie zwiastują porodu:/ Na kolejne KTG idziemy w piątek
I tyle u mnie
Ja odebrałam dziś nowe wyniki na paciorkowca i już nie mam, przynajmniej w pochwie
Hemoglobina 11,2 a Hematokryt 34 więc oba ciut poniżej normy, ale chyba nie ma powodów do niepokoju???
Poza tym miałam pierwsze w życiu KTG. Siedzieliśmy sobie z M. ze 20 minut i słuchaliśmy serduszka Szymona i obeserwowaliśmy skurcze macicy - ciekawe przeżycie Serducho super, macica się delikatnie spina, ale w żaden sposób te skurcze nie zwiastują porodu:/ Na kolejne KTG idziemy w piątek
I tyle u mnie
i ja sie melduje po wizycie... szyjka skócona miękka i rozwarcie na 1 cm mam :-) pani mówiła że czuje młodego główke bardzo nisko .... maluszek sobie spokojnie spał i na ktg trzeba było go budzić bo w ogóle się nie ruszał...ale się obruszył !! pani potrząsneła mi brzuchem i od razu zanotowało tyle ruchów że szok :-)
pojawiły się nawet skurcze... co 20 min miałam takie malutkie, ból koło jajników jak przed okresem... i znów przychodzą więc lece do łóżeczka
jeśli do przyszłego wtorku się nie urodzi to idziemy do szpitala i na 1 czerwca będziemy mieć już Beniuszka u siebie
pojawiły się nawet skurcze... co 20 min miałam takie malutkie, ból koło jajników jak przed okresem... i znów przychodzą więc lece do łóżeczka
jeśli do przyszłego wtorku się nie urodzi to idziemy do szpitala i na 1 czerwca będziemy mieć już Beniuszka u siebie
icak
Fanka BB :)
Silva no to miło wam minęło te kilkadziesiąt minut z synka serduszkiem, fajnie się słucha - też lubię, od razu człowiek spokojniejszy
ironia gratuluje rozwarcia i oby Benio chciał wyjść prędzej a jak nie to będzie prezent dla was na dzień dziecka :-)
ironia gratuluje rozwarcia i oby Benio chciał wyjść prędzej a jak nie to będzie prezent dla was na dzień dziecka :-)
Silva to dobrze, ze nie masz tego paciorkowca w pochwie :-), mnie pobierała położna tak jak tobie wcześniej, czyli najpierw z pochwy a potem z odbytu jednym patyczkiem... więc go gdzieś mam...
Ironia mam nadzieję, że Benio sie szybciej wybierze do was, ale jakby co to znasz ostateczny termin - super :-)
Ironia mam nadzieję, że Benio sie szybciej wybierze do was, ale jakby co to znasz ostateczny termin - super :-)
Dzastina222
Czekam..
Doris kochana ja w suwaczku mam 14 czerwiec bo sobie sama taki wyliczyłam termin...
A ginek po swojemu... względem usg termin mi wychodzi na 6 czerwca Teraz powiem ci szczerze juz to dla mnie znaczenia nie ma..
Data wyznaczona to się jej trzymam i bardzo bardzo cieszę
Reszcie dziewczyn gratuluję udanych wizyt... Ironia... kurde 1 czerwca to już nie daleko! Życzę powodzenia
A teraz spadam do wyrka i mówię wam dobranoc...zmęczona jestem bardzo...
A ginek po swojemu... względem usg termin mi wychodzi na 6 czerwca Teraz powiem ci szczerze juz to dla mnie znaczenia nie ma..
Data wyznaczona to się jej trzymam i bardzo bardzo cieszę
Reszcie dziewczyn gratuluję udanych wizyt... Ironia... kurde 1 czerwca to już nie daleko! Życzę powodzenia
A teraz spadam do wyrka i mówię wam dobranoc...zmęczona jestem bardzo...
reklama