reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

No to chyba się uspokoiłaś trochę Dogulku? Mam nadzieję:) No w sumie Olcia najlepiej wie i wyjdzie jak będzie gotowa!

reklama
Doggi wiem, że chciałaś usłyszeć, że to już prawie prawie, ale najważniejsze, że wszystko jest w porządku. Musisz zatem jeszcze troszkę posłużyć domkiem dla Olci:)

Uspokoiłam jak uspokoiłam... uspokoiło mine że mogę bez krępacji rodzic, ale na razie wielka niewiadoma kiedy gdzie o której... Liczę na rozwagę ze strony mojej córci i litośc oczywiście, że już wyjdzie... Bo mimo ze skurcze sa za słabe, zeby sie akcja zaczeła to i tak są bardzo męczące i bolesne niestety :( Więc jak te skrcze co ja mam są za słabe do rozchulania porodu to krzyż mi na drogę co to bedzie jak sie zacznie na fest :p

Doggi ale przecież Olcia sama Ci powiedziała, że się 20 urodzi.. ;-) Wiec czemu Ty się dziwisz...Do 20 jeszcze tylko kilka dni..
A tak na poważnie, zamiast się zamartwiać, ciesz się, ze wszystko w porządku ;-)

Saffi cieszę się bardzo :) Wiedziałam w sumie ze wszystko spoczi, martwiła mnie troszke waga małej ale już nadrobiła i ma na dziś dzień czyli 36+5 tc 2700 więc to już całkiem spoczi :) I lekarz powiedział, że waga nie mam się martwic bo jest jak najbardziej prawidłowa dla córci :)

Doggi, najważniejsze, że u Olci wszystko ok i z wagą nadgoniła. A reszta to już kwestia kilku dni :) Może teraz te skurcze takie dokuczliwe, a potem wszystko pójdzie w miarę szybko :)

Icak, w takim razie będziemy kciuki trzymać w czwartek :)

Doggi ważne że już mała jest bezpieczna i sporo podrosła, teraz możesz męża molestować żeby Ola wyszła 20-tego jak się zapowiedziała, więc masz 4 dni do wykorzystania ;-)
Wytrzymasz i dasz rade na pewno:tak: wystarczy spojrzeć na Mieszka Aestimy jaki cudny, wtedy warto znieść ten ból by uściskać maleństwo.

Dokładnie :) Mąż już ma zapowiedziane że sexik musi byc, ale jak sam usłyszał juz nie musimy sie oszczędzac to się ucieszyl i powiedział ze działąmy :D Hell Yeahh :D Mam nadzieje ze mi Olcia wyjdzie tak jak powiedziała, ale ja i tak mam dalej bardziej uczucie ze to bedzie pod koniec bardziej... Między 26-30 Maja, ze skłonnością do 28 Maja ;) :p

reklama
Do góry