reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Dzastina bidulko !! Wierze ze dotrwasz do poniedziałku ale jakby co, nie jedz tam więcej a skargę koniecznie złóż!! Bo to się w głwoie nie mieści! 30km to jest co prawda kawałek, ale lepsze to niż chamstwo i prostactwo w tak waznym i trudnym dla nas momencie od osób które powinny nas wspierac !!

Własnie czegos takiego boję się jadą na ip, ze trafie na wredne mendy zamiast dobry personel medyzny !! PORAŻKA + wstyd i hańba PL służby zdrowia !!

Biedna, nie płacz!! Wszystko będzie dobrze !! Znak z niebios!! Zawczasu góra informuje Cię, że masz zmienic szpital ! Spotkało Cię to, żebys przy prawidłowej akcji porodowej pojechala do tego dobrego szpitala !! To moje zdanie, nic nie dzieje się bez przyczyny ot co !! :)

Buziaki, 3maj się i nie denerwuj się :*

reklama
O kurczę, Dzastinka współczuję. Co za debil ten lekarz. Nie płacz, ważne że z synkiem wszystko w porządku a jeśli coś zaczęłoby się dziać do poniedziałku, jedż d tego drugiego szpitala. Może tam nie będzie takich chamskich lekarzy. Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku &&&&&&&&&&&&&&&&

Dzastina jestem przerażona!!!! Co za idiota, jeśli masz siłę to złóż tą skargę, jak można tak pacjentkę potraktować?? Biedna jesteś, jeszcze po tym co przeszłaś w trakcie poprzedniego porodu... Zastanów się nad tym drugim szpitalem, bo w trakcie porodu niesamowicie ważne jest nasze nastawienie a nie wiem jak mogłabyś tam wrócić z pozytywnym podejściem. Trzymam za was!!

Dzastina aż mnie zamurowało !!!!!!! :szok:

Współczuje biedna i tule wirtualnie
I nie jedź tam rodzić, a skarge i tak bym złożyła

Dzastina jaki szok!!!!!
Wspolczuje!!!! Tule mocno, bo coz moge innego zrobic... odpoczywaj sobie teraz.. i mysl pozytywnie :***

No Dzastina az sie krew gotuje jak sie slyszy o takich lekarzach. totalny brak poszanowania dla czlowieka, nie mowiac juz o ciazarnej kobiecie. Mam nadzieje, ze przy porodzie zdazysz dojechac do tego drugiego szpitala.

Służba zdrowia, nie dość, że z naszych pieniędzy to idzie to jeszcze Cię obrażą, zdenerwują... eh... szkoda gadać... Dżastina no przeżyć Ci nie zazdroszczę, dobrze, że masz jeszcze ten drugi szpital

Dzastina ależ miałaś dzień i jak to możliwe, że lekarz może wypowiedzieć takie słowa bez konsekwencji :szok: A dopiero zołza pochwaliła dziś naszą służbę zdrowia, że trafiła na fajne pielęgniarki itp... Współczuje nerwów, ale już wiesz że lepiej będzie pofatygować się do szpitala dalej niż użerać z takim personelem.

No to lekarz pojechał, i to ordynator. U nas niestety jest podobnie, też słyszałam jak krzyczał na kobietę po terminie, że nie ma skierowania, ale w końcu ją przyjął. Aż się boję co to będzie jak zacznę rodzić. Chyba tez zdecyduję się na bardziej oddalony szpital, za to z bardzo dobrą opinią. Kurczę, że tez tacy pracują z rodzącymi. Na weterynarza sie nie nadaje ten Dzastiny. Skargę tez bym złożyła, szkoda, że tego nie nagrałaś kochana, bo taką sprawę mogłaś mu wytoczyć, że by się nie pozbierał.

reklama
Dzastinka, współczuję bardzo :( Faktycznie chamidło się trafiło, nie lekarz, a do tego ordynator. Nie denerwuj się teraz żebyś wytrzymała do poniedziałku. A skargę też bym złożyła, niech sobie nie myśli, że mu to ujdzie płazem.

Do góry