reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja idę teraz w czwartek. Najpierw po 7 rano do diabetologa, a później do gina i też liczę na usg, bo ostatnio słuchaliśmy serduszka. Mam nadzieję,że następną wizytę zrobi mi 3 tyg później, bo teraz miałam co 2 tyg., bo nie podobało mu się moje ciśnienie, a teraz jak się unormowało, to może, może...
asinka85
Saffi, no to pięknie Ja to na pewno zbankrutuję jak mi tak zapowie. W końcu za każdą wizytę płacę 70 zł.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Asinka - no to i tak masz mniej niż ja, przy normalnej opcji prywatnie płacę 100 a jak cos się dzieję np. tak jak przy ostatnim krwawieniu to wziął 150 wredniak jeden
asinka85
Wiem, wiem, że to w miarę mało, ale z drugiej strony jakby się chciało przyoszczędzić, to bez szans... Sz to goni do pracy, co chwila i bierze nadgodzinny, żeby było ok. Aż mi tak głupio,że ja tylko na du... siedzę :-(
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Asinka - wiem o czym mówisz, u mnie jest dokładnie tak samo...
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja idę w środę na 11.40, na pełny przegląd i usg. Potem to chyba co tydzień będę na ktg chodzić, tak mi się wydaje że tak się praktykuje i mojego gina, zostaje mi jeszcze zrobienie posiewu, to pewnie mi zleci w środę.
asinka85
Ja jeszcze jutro z rana muszę zrobić parę badań. Kojarzycie ile trzeba czekać na wyniki z alloprzeciwciał??
reklama