reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Ja idę teraz w czwartek. Najpierw po 7 rano do diabetologa, a później do gina i też liczę na usg, bo ostatnio słuchaliśmy serduszka. Mam nadzieję,że następną wizytę zrobi mi 3 tyg później, bo teraz miałam co 2 tyg., bo nie podobało mu się moje ciśnienie, a teraz jak się unormowało, to może, może...

Moja ginka mi zapowiedziała, że od tej wizyty 11maja będziemy się widzieć co tydzień aż do porodu. Dobrze, że za te wizyty nie płacę, bo bym zbankrutowała :-/

Asinka - no to i tak masz mniej niż ja, przy normalnej opcji prywatnie płacę 100 a jak cos się dzieję np. tak jak przy ostatnim krwawieniu to wziął 150 wredniak jeden :no:

Wiem, wiem, że to w miarę mało, ale z drugiej strony jakby się chciało przyoszczędzić, to bez szans... Sz to goni do pracy, co chwila i bierze nadgodzinny, żeby było ok. Aż mi tak głupio,że ja tylko na du... siedzę :-(

Ja idę w środę na 11.40, na pełny przegląd i usg. Potem to chyba co tydzień będę na ktg chodzić, tak mi się wydaje że tak się praktykuje i mojego gina, zostaje mi jeszcze zrobienie posiewu, to pewnie mi zleci w środę.

reklama
chyba wody nam nie odejdą w miejscu publicznym, aż takiego pecha nie można mieć :-D a może :confused:

U mnie kolejna wizyta 16-05 teraz już co 2 tyg i za każdą 130zł, małe bankructwo się szykuje

Do góry