reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Ironia - trzymam kciuki &&&&&&&
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Justynka i Ironia, super wiadomości :-) Oby tak dalej
Asinka - trzymaj się dzielnie! Mam nadzieję, że badania wyjdą dobre.
Justynka - świetne wiadomości :-) Jaka ulga, kiedy potrwiedza się płeć dziecka, prawda ;-)?!
Ironia - mówiłam, że będzie dobrze :-) Najwyraźniej skórę masz przesuszoną albo zbyt szybko się rozciąga i dlatego tak swędzi. Główka do góry, dobrze jest :*
Justynka - świetne wiadomości :-) Jaka ulga, kiedy potrwiedza się płeć dziecka, prawda ;-)?!
Ironia - mówiłam, że będzie dobrze :-) Najwyraźniej skórę masz przesuszoną albo zbyt szybko się rozciąga i dlatego tak swędzi. Główka do góry, dobrze jest :*
agatkaT
Fanka BB :)
Justynka gratuluję! Kalinie już nic nie wyrośnie... możesz być spokojna! :-) tylko moja Marysia stała się Antosiem ;-)
Ironia głowa do góry! Jest dobrze... a będzie jeszcze lepiej.
Asia 3mam kciuki!
Ironia głowa do góry! Jest dobrze... a będzie jeszcze lepiej.
Asia 3mam kciuki!
reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Ja też już po:
- dostałam Fenoterol + Isoptin (ze względu na skurcze i szyjkę)
- Duomox (bo niestety z wymazu z szyjki wyszło jakieś cholerstwo)
- od zeszłego tygodnia nic się nie rozwarło ani nie skróciło
- nie przytyłam przez święta NIC
- ginka chyba nie była zbyt zadowolona z tego, że mnie dokładnie nie przebadali w szpitalu, choćby ze względu na zagrażającą zakrzepicę
- mam leżeć
- leki będę brać jakoś do połowy maja, a potem zobaczymy
No to chyba tyle
Asinka, doczytałam, że łykasz Fenoterol. Powiedz jak się po nim czujesz? Serce Ci skacze? Ja właśnie wzięłam pierwszą dawkę, na razie nic się nie dzieje. Mam brać 6x po pół tabletki.
Ja też już po:
- dostałam Fenoterol + Isoptin (ze względu na skurcze i szyjkę)
- Duomox (bo niestety z wymazu z szyjki wyszło jakieś cholerstwo)
- od zeszłego tygodnia nic się nie rozwarło ani nie skróciło
- nie przytyłam przez święta NIC
- ginka chyba nie była zbyt zadowolona z tego, że mnie dokładnie nie przebadali w szpitalu, choćby ze względu na zagrażającą zakrzepicę
- mam leżeć
- leki będę brać jakoś do połowy maja, a potem zobaczymy
No to chyba tyle
Asinka, doczytałam, że łykasz Fenoterol. Powiedz jak się po nim czujesz? Serce Ci skacze? Ja właśnie wzięłam pierwszą dawkę, na razie nic się nie dzieje. Mam brać 6x po pół tabletki.