reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Dagamit, super! :-) Bardzo się cieszę :-D

A co do płci - bardzo bym chciała wiedzieć, właśnie ze względu na to, żeby wiedzieć, jak się zwracać do maluszka, a poza tym, żeby wiedzieć, czy mogę kupić tę słodką sukienusię, czy może raczej te świetne mini-bojóweczki ;-)

Moje dziecko też nie będzie miało różowych rzeczy - bleee :-p

reklama
Dagamit, cuudownie:) Ach, tak mi jakoś pasuje do Ciebie ta dziewczynka:)) Ale masz racje- najważniejsze, że maluch zdrowy jak ryba:)

dagamit bardzo się cieszę, że wszystko jest jak być powinno!! Myślę, że teraz już spokojnie i bez lęków możesz cieszyć się cudownym stanem jakim jest ciąża :-). Chcę czytać więcej takich dobrych informacji na tym forum, bo pozytywne myślenie często więcej może zdziałać niż najlepsze leki!

Dziewczyny, naprawdę wielkie dzięki za ciepłe słowa. Nawet nie wyobrażacie sobie, jak strasznie się wczoraj ucieszyłam, widząc nasze rozbrykane dziecię. Po tym jak straciliśmy drugiego aniołka, nie wierzyłam, że w moim brzuszku jeszcze kiedykolwiek ktoś zagości, nie mówiąc o tym, że będzie wyczyniał tam akrobacje! Kiedy gin powiedział, że wszystko jest super i maluch jest zdrowy, po prostu nie mogłam uwierzyć w to, co usłyszałam. Teraz jestem już spokojniejsza i zaczynam powoli bez strachu myśleć o tym, że jestem w ciąży.
Pokażę Wam tego małego urwisa (urwiskę?)- wprawdzie nie dał sobie zdrobić "porządnej" fotki, bo brykał, ale główka wyszła mu cudnie i moje ukochane paluszki u rączek, które mają 2 mm.
1.jpg2.jpg

degamit- super wieści!!:) cieszę się, ze maluszek zdrów (zdrowa ;-) )

dzastina - a czy umiesz powiedzieć po co robić amniopunkcję? bo to jest już badanie inwazyjne.. zrobisz i co dalej.. ? czy tylko chodzi o to by wiedzieć z większą pewnością o zdrowiu lub chorobie dziecka? Czy są jakieś wskazania do leczenia.. jak to jest. ?

zolza - z tego co mi lekarz na pierwszym usg powiezdział, to błąd pomiaru jest +- tydzień. czyli że wszystko w normie.. ja tam zostaję przy OM... a co bedzie to będzie

no i fajnie, że dziewczyny z terminami teoretycznie majowymi zostajecie znami!! bardzo słusznie! :)

ja jeszcze muszę czekać do 9.12... to jeszcze oooooooookropnie dużo czasu....

Nutria, jak zostawić takie wariaty? ;-)

Dagamit, ale przecudna fotka! Znaczy obie, ale buziulka jaka fajniusia! Mój Fasolek wyszedł, jak mały kosmita :-p

Kosmita1a.jpgKosmita2a.jpgKosmita1b.jpg

reklama
Do góry