reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Ja mam wizytę jutro, a następną za tydzień... Moja ginka chce miec mnie na oku, stąd ta częstotliwośc wizyt :/ I za każdym razem 50 zł naraaa !! :/

ja miałam wizytę prywatną w tą niedzielę ale to była bardziej wizyta pod kontem krwawienia wiec za bardzo Tymusia nie podejrzałam, wiem tylko że ma 1402g i że jest główką w dół, wizyta kosztowała 150 zł, teraz we wtorek mam państwową...

Iza gratuluje udanej wizyty, super wieści

Forever waga akurat

W moim przypadku do końca 6 m-ca brałam feminatal (femibion) i Mała była taka w normormie z niewielką zniżką wagi, a przez 7 m-c był prenatal i ciągle jest mała, więc na moje dziecię jakoś witaminy specjalnie wpływu nie mają ;-)

Po świętach dopiero mamy wizyty i to dwie :-) 26.IV na nfz i 28.IV prywatnie juz sie nie moge doczekać obu usg

&&&&&&&&&&&& za najbliższe wizyty

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i zdrowych, dorodnych maluszków :)

Ja mam jutro wizytę, odbiorę przy okazji badanka, bo mi się wcześniej nie chciało ;) Mam nadzieję, że HB podskoczyła. No i jutro ginka ma mi pobrać wymaz chyba na paciorkowce i inne takie. Ciekawa jestem też jak tam moja szyjka :)

A co do witamin. Teraz biorę Prenatal + DHA co drugi dzień, mała w 31 tyg. ważyła 1456g. A dla porównania z Jasiem łykałam Feminatal i w 33 tyg. ważył 2518g. więc różnica spora. No, ale pewnie płeć też ma znaczenie, bo kobitki z tego co widzę drobniejsze są :)

Trzymam kciuki za kolejne wizyty :)

reklama
Blusia - witaj, no rzeczywiście spora różnica wagowa między Twoimi skarbami przy przyjmowaniu różnych witamin, ja też biorę prenatal DHA ale codziennie a czemu Ty co 2 dzień je bierzesz? Mój Tymcio waży w 30 tygodniu 1402g wiec malutko przy Twoim Jaśku

Do góry