reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Larvunia - jestem w szoku odnośnie sytuacji z Twoją szyjką, musisz się porządnie oszczędzać i uważać na siebie, bo Twoja Młoda będzie chciała wyjść wcześniej a przecież ma jeszcze czas na poleniuchowanie w brzuszku u mamusi pod serduszkiem ;-)

reklama
Gratuluje udanych wizyt i tym ktore maja odpoczywac życze duzo samozaparcia, nie sprzatania i mega leniuchowania. Wierzcie mi, ze szybko leniuchowac wam sie nie uda, teraz to moze byc ostatnia szansa:-)

My też po wizycie. Synuś w końcu postanowił się chyba zlitować nad mamusią i przestał rosnąć w tak zastraszającym tempie.

Zgadnij Trasia ile waży?? Tak, tak, dostosował się do swojej panienki waży tylko 2300!:-D

Szyjka dłuuuuuga i zamknięta- ginek powiedział, ze na poród to tu się nie zanosi:no: Ale pocieszył, ze do nastepnej wizyty (w 37 tyg)to może ulec zmianie:-)

Aestima super wiesci przynosisz :tak: super.

dzieki dziewczyny, latwo lezec nie jest przy dziecku ;-) Ale ja naprawde sie oszczedzam.... malo co robie a jak juz to w zwolnionym tepie ;-)

Ironia juz jak sie skraca to nie wroci, wiec blizej niz dalej mam ;p

Ostatnia edycja:
reklama
coś mi komp szwankuje,bo pozaznaczałam cytaty,a tu lipa:angry:
larvunia :szok: matko boska co ty mi tu piszesz?a przy dziecku leżeć rzeczywiście nie bardzo,ale sama wiesz co robić najlepiej;-) i zero seksu:blink::-D

dzastina no ja też jestem w szoku,myślałam ,że aestima tu wszystkich bije na głowę ;-),a tu proszę,ale gratuluję wam obydwom udanych wizyt:tak:

Do góry