Witajcie, ja już po wizycie, wszystko ok, szyjka twarda i zamknięta. Następna wizyta za 3 tyg. Ginka uczuliła mnie na kontrolowanie ruchów małej, jeżeli w porach codzienne aktywności nie będzie ruchów w czasie 2x dłuższym niż zwykle to mamy jechać na ip
reklama
traschka
Mama Marysi
Ironia wiem wiem, ja właśnie o wywoływaniu mówię. Nie do końca rozumiem po co wywoływać poród z powodu wysokiego ciśnienia? Skoro wszystko poza tym jest OK...
mrsmoon super, gratuluję dobrych wieści
mrsmoon super, gratuluję dobrych wieści
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
najlepszą historię miała moja babcia od strony taty, starszą siostrę taty babcia urodziła dokładnie w Boże narodzenie - 25 grudnia a żeby było śmieszniej tata jest młodszy od swojej siostry o 2 lata więc 2 lata później przyszedł na świat mój tata, zgadnijcie w jaki dzień dokładnie 25 grudnia, moja babcia to niezłe miała święta w szpitalu i to z 2 dzieci heheh
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doggi - no dokładnie
icak
Fanka BB :)
mamusia no to kamień z serca że z Tymekiem wszystko dobrze, oj stracha napędziłaś, mi się juz 3 noc śni wkladka we krwi ...
Zołza jakie wyraźne zdjęcia, ale mów co chcesz na 3 fotce Edgar to wypisz wymaluj mama - usta i nosek jak Ty
Traschka cudnie wieści, a Marysia jaka już dorodna panna oby tak dalej
gosiaczek całe szczęście u Ciebie też dobrze i z maleństwem ok. Co do krwi jak mam tylko skrzepy w nosie.
aneczka gratuluje udanej wizyty i tez dobrych wieści, aż miło sie czyta
Ironia super wieści ale szok że to już tak blisko i będziemy sie niedługo rozpakowywać, zwłaszcza już Wy z początku czerwca. Oj badania samolotowego też nie znoszę, ostatnio mnie tak bolało, ze miałam wrażenie że mi się zwężyło wszystko do grubości kredki, a gdzie tam poród i wyjście arbuza
Baśka dobrze, ze wody opanowane i mała zdrowa
mrsmoon gratuluję udanej wizyty, ważne że wszystko w nalezytym porządku
Zołza jakie wyraźne zdjęcia, ale mów co chcesz na 3 fotce Edgar to wypisz wymaluj mama - usta i nosek jak Ty
Traschka cudnie wieści, a Marysia jaka już dorodna panna oby tak dalej
gosiaczek całe szczęście u Ciebie też dobrze i z maleństwem ok. Co do krwi jak mam tylko skrzepy w nosie.
aneczka gratuluje udanej wizyty i tez dobrych wieści, aż miło sie czyta
Ironia super wieści ale szok że to już tak blisko i będziemy sie niedługo rozpakowywać, zwłaszcza już Wy z początku czerwca. Oj badania samolotowego też nie znoszę, ostatnio mnie tak bolało, ze miałam wrażenie że mi się zwężyło wszystko do grubości kredki, a gdzie tam poród i wyjście arbuza
Baśka dobrze, ze wody opanowane i mała zdrowa
mrsmoon gratuluję udanej wizyty, ważne że wszystko w nalezytym porządku
czesc
wlasnie co wrocilam, nogi to mi w dooope wlaza na maxa
wypuscilam sie w bucikach na obcasie w ciazy w 8 mies i mam za swoje
Mlody zasnol w aucie ... i spi smacznie w domciu dalej
Wiec:
Mloda jest nadal kobita, bo byl brak siusiaka na usg ;-)
jest na + prawie o 2 tyg czyli rodzic juz moge na poczatku czerwca
wazy 1973g, organy w normie...
lozysko w dnie i na lewej sciance...
mloda lezy glowka w dol i w koncu zobaczlam jej buzke na usg
Ja... Szyjka skrocona ma 1,5 cm, rozwarcie na 1 cm
mam lezec, lezec i jeszcze raz lezec...
reszte nadrobie jak sie obrobie ;-)
pozdrawiam!!!!
wlasnie co wrocilam, nogi to mi w dooope wlaza na maxa
wypuscilam sie w bucikach na obcasie w ciazy w 8 mies i mam za swoje
Mlody zasnol w aucie ... i spi smacznie w domciu dalej
Wiec:
Mloda jest nadal kobita, bo byl brak siusiaka na usg ;-)
jest na + prawie o 2 tyg czyli rodzic juz moge na poczatku czerwca
wazy 1973g, organy w normie...
lozysko w dnie i na lewej sciance...
mloda lezy glowka w dol i w koncu zobaczlam jej buzke na usg
Ja... Szyjka skrocona ma 1,5 cm, rozwarcie na 1 cm
mam lezec, lezec i jeszcze raz lezec...
reszte nadrobie jak sie obrobie ;-)
pozdrawiam!!!!
reklama
traschka
Mama Marysi
Larvunia super wieści o malutkiej ale ta szyjka i rozwarcie dość niepokojące... rzeczywiście leżeć leżeć i leżeć! Zeby nie zachciało ci się porządków świątecznych robić, bo kto będzie uzupełniał nasze listy czerwcówek??:)))