reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
ja jeszcze nigdy nie płaciłam za wizyte więcej niż 70 zł czy to z usg czy bez. A te wasze ceny - masakra.
Moja kuzynka płaciła 150zł z usg 200 zł a pod koniec ciąży kazał jej przychodzić co tydzień bo miła cukrzyce i nadciśnienie!!!

No juz po wizycie. Pobrali mocz i krew na rozmaz, na hepatitis i zelazo musza wyslac do laboratorium. Ctg bylo troche stresujace - maly mial bardzo duze skoki pulsu, dochodzilo do 200 (ale wtedy byl bardzo aktywny), na szczescie pozniej spadlo do 140. Jakby nie spadlo musialaby sie popoludniu zglosic znowu do lekarza. Pozniej polozna poszla na narade z ginka i stwierdzily, ze jak mne sprawdzili w Uni to jest ok. No ale pozniej jak juz bylam w domu, to zadzwonili abym poszukala jeszcze jednego ginekologa bo w przyszlym tygodniu maja urlaub, a przydaloby sie zrobic jeszcze raz ctg. Mam tez wybrac lekarza do porodu i umowic sie z nim jeszcze w kwietniu na wizyte przygotowawcza. Ogolnie wszystko dobrze, ale kaza sie przygotowac, no coz zegar tyka.

Kochane dziekuje Wam za kciuki!!!

kati nie pocieszasz mnie hehe ja tez mam nadciśnienie i cukier na granicy hehe :)) no ale juz nic z tym nie zrobie :) przynajmniej mam "zabookowane" miejsce na oddziale w razie czego hehe :)

reklama
Do góry