reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Polkajka posiadanie dwoch dzieciatek w brzuchu niesie za sobą napewno inne uczucie niz noszenie jednego. Przede wszystkim jest o duuużo ciężej i wiekszy ruch, jak na dworcu, cały czas ktos sie przemieszcza, a czy czuje sie z tym wyjątkowa? chyba nie. Wyjątkowe są jedynie miny osób, ktore spotykam gdzies przypadkowo i ktore pytaja czy juz wiem czy bedzie chłopczyk czy dziewczynka, a ja odpowiadam: jedno i drugie:-D .
Katamisz swietne wiesci, szyjka imponujaca, co do hemoglobiny to ja niestety na tandyferonie, ale generalnie mam w ogole niski poziom, a w ciazy wiadomo ze jeszcze niższy, w poprzednij ciązy bardzo szybko zaczełam brac zelazo. Jula pozniej tez brała i to długo. Z tym paciorkowcem to tak jak mowisz, przed porodem dostajesz antybiotyk i poźniej dziecko tez dostaje. Widze ze mrsmoon wszystko juz wyjasniła:tak:
Blusia twoje wiadomosci tez swietne wiec gratuluje
Madziolka u Ciebie tez super, gratki. A godzina zero coraz bliżej, u mnie przez to ze bedzie cesarka jeszcze sie przybliżyła bo termin wg Om mam na 19 czerwca, ale najpradopodoniej cc bedzie na przełomie maj/czerwiec. Ginek ma zobaczyc w swoim kajecie gdzie ma wolny termin:-D
Silva, Saffi, Anapi dzis macie wizyty wiec kciuki trzymam

Dzięki dziewczynki za kciukaski :-)
Ja mam wizytę późno, bo dopiero o 18.20.
Katamisz miałaś wczoraj oglądać odział położniczy u siebie w szpitalu. Udało się? nie napisałaś o wrażeniach.

Ja dzisiaj się wybieram nadprogramowo do lekarza, bo ból brzucha nie przechodzi :-( Pół nocy nie spałam,a do tego Mały tak kopie:-( Jeszcze miałam te plamienia... Aż się boję :-(

reklama
Do góry