reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

ja - zolza- to przyspieszyłaś:) To teraz wychodzi na to, że Twój maluch najstarszy- 12t 2d:))To jaki masz termin porodu wg obecnego usg?

Wg obecnego usg mam na koniec maja, ale nawet nie zapamiętywałam dokładnie, stwierdziłam, że, żeby nie było zbędnych zawirowań, wezmę sobie OM jako wyznacznik i będzie 1.czerwca ;) No przecież nie będę sobie teraz zmieniać koleżanek z forum ;p

reklama
Kurde dziewczyny ale wam zazdroszcze!! Ja umówiłam się z lekarzem prowadzącym dopiero przed świętami Bożego narodzenia:( bo powiedział że wszystko jest książkowo i nie ma sensu biegać co chwilę do niego... no a w między czasie badnie usg w 11 tc... a to jeszcze całe 2 tygodnie... mam taką cichą nadzieję że pod choinkę się dowiem kto mieszka w moim brzuszku i zrobie niespodziankę mężusiowi... np. kupię różowe lub niebieskie kapciuszki... jak już będę znać płeć:) ale to będzie 14-15 tc to chyba jednak za wcześnie prawda? Z synem się dowiedziałam o 100% płci w 22 tc... nie wiem jak to będzie teraz... :)

Dzastina, ja słyszałam o 20tc, ale dziewczyny pisały, że niektórzy lekarze potrafia przewidzieć w 13tc, jednak tu nie można miec pewności.
U nas jest tak, że ja chcę wiedzieć, a Tatuś Fasolka nie. Trzeba go będzie wyprosić z gabinetu za 2 mce, kiedy będę chciała wiedzieć ;)

Dagamit będę dzisiaj bardzo mocno trzymała kciuki żebyś usłyszała same cudowne i radosne wieści! Posyłam Ci dużo ciepłych i pozytywnych myśli. Liczę, że zaraz po powrocie podzielisz się dobrymi wiadomościami. Napisz jeszcze tylko o której masz wizytę.
Ja usg genetyczne będę miała w 13 tc tj. dopiero 1 grudnia, to jeszcze dwa tygodnie, a ostatnią wizytę miałam 28 października więc dawno, ale pocieszam się że skoro nie miałam pojawiać się wcześniej to nie jest źle.

Dagamit będę dzisiaj bardzo mocno trzymała kciuki żebyś usłyszała same cudowne i radosne wieści! Posyłam Ci dużo ciepłych i pozytywnych myśli. Liczę, że zaraz po powrocie podzielisz się dobrymi wiadomościami. Napisz jeszcze tylko o której masz wizytę.
Ja usg genetyczne będę miała w 13 tc tj. dopiero 1 grudnia, to jeszcze dwa tygodnie, a ostatnią wizytę miałam 28 października więc dawno, ale pocieszam się że skoro nie miałam pojawiać się wcześniej to nie jest źle.
Bardzo dziękuję za pozytywne myśli i kciuki. Chciałabym być już po i wiedzieć, że wszystko ok. Wizyta o 15.30.
Nie martw się na zapas, jest dobrze i na pewno będzie dobrze! Koniec 11 tygodnia u Ciebie, więc dzidziuś rozwinięty, wszystko ma jak należy a teraz sobie spokojnie rośnie. Do 1 grudnia już niedaleko :-)

Dziewczyny, ja wg OM też mam termin majowy, ale nie zamierzam nigdzie się przenosić :-)

U nas jest tak, że ja chcę wiedzieć, a Tatuś Fasolka nie. Trzeba go będzie wyprosić z gabinetu za 2 mce, kiedy będę chciała wiedzieć ;)

Jak jedno z was będzie wiedziało to drugie po jego zachowaniu domyśli się kto tam jest:-D

My obecnie planujemy nie pytać o płeć. Chcemy mieć niespodziankę. Zobaczymy czy nam się nie odmieni.

reklama
Jak jedno z was będzie wiedziało to drugie po jego zachowaniu domyśli się kto tam jest:-D

My obecnie planujemy nie pytać o płeć. Chcemy mieć niespodziankę. Zobaczymy czy nam się nie odmieni.

Wiesz, postaram się nie zdradzic, ale jesli mi się nie uda... ;p Ja tam chcę wiedzieć, jakie ciuszki kupowac ;)

Do góry