reklama
traschka
Mama Marysi
Iza super, gratulacje!!! Życzę ci, żeby mała uznała za stosowne zmienić ułożenie i ulżyć mamusi
Ivona83
Fanka BB :)
Iza - gratuluję badania, same dobre wieści a malutka już rośnie ładnie :-). Napewno się przekręci w końcu czasu troszkę jeszcze ma. Ja jutro idę do gina z wynikami krwi, taxo oraz będe wiedziała co z moim konfliktem krwi z M, mam nadzieję że będzie czyściutko.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Iza..gratulacje!!! Ale duża już ta Twoja Dziewczyneczka!!!
Ostatnia edycja:
Izunia super wieści:-)
No to i ja zdam krótkie sprawozdanie. Pojechałam na wizytę i pod gabinetem byłam o 12 żeby być jako pierwsza no i cierpliwie czekałam do 13 aż przyjdzie moja gin, no i przyszła o 15 prawie jajo zniosłam, głodna i bez picia, masakra (nie mogłam wyjść do sklepu bo pod gabinetem walka o miejsca i trzeba było pilnować) ale w końcu weszłam do gabinetu. No więc tak, szyjka 31mm, łożysko prawidłowe, ilość wód płodowych w normie, a Mateuszek waży 1530g i ułożony jest główką do dołu Kocham to moje maleństwo
No to i ja zdam krótkie sprawozdanie. Pojechałam na wizytę i pod gabinetem byłam o 12 żeby być jako pierwsza no i cierpliwie czekałam do 13 aż przyjdzie moja gin, no i przyszła o 15 prawie jajo zniosłam, głodna i bez picia, masakra (nie mogłam wyjść do sklepu bo pod gabinetem walka o miejsca i trzeba było pilnować) ale w końcu weszłam do gabinetu. No więc tak, szyjka 31mm, łożysko prawidłowe, ilość wód płodowych w normie, a Mateuszek waży 1530g i ułożony jest główką do dołu Kocham to moje maleństwo
reklama
Kochane dziękuję bardzo :* Też się cieszę, że wszystko dobrze. Dzisiaj pani dr zasiała u mnie trochę wątpliwości co to ułożenia mojego maleństwa... skoro uważa, że to co wyczuwała powinno być główką, to może faktycznie Mała od czwartku się już przekręciła... oj oby...
Kuma - gratuluję udanej wizyty :-) Faktycznie się nasiedziałaś. Najważniejsze, że wszystko w porządku - po takim badaniu zapomina się o nieprzyjemnych rzeczach :-)
Kuma - gratuluję udanej wizyty :-) Faktycznie się nasiedziałaś. Najważniejsze, że wszystko w porządku - po takim badaniu zapomina się o nieprzyjemnych rzeczach :-)