reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Iza rewelacyjne wieści :-) gratuluje
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
a malutka na pewno sie przekręci

reklama
Iza - gratuluję badania, same dobre wieści a malutka już rośnie ładnie :-). Napewno się przekręci w końcu czasu troszkę jeszcze ma. Ja jutro idę do gina z wynikami krwi, taxo oraz będe wiedziała co z moim konfliktem krwi z M, mam nadzieję że będzie czyściutko.

Izunia super wieści:-)

No to i ja zdam krótkie sprawozdanie. Pojechałam na wizytę i pod gabinetem byłam o 12 żeby być jako pierwsza no i cierpliwie czekałam do 13 aż przyjdzie moja gin, no i przyszła o 15:szok: prawie jajo zniosłam, głodna i bez picia, masakra (nie mogłam wyjść do sklepu bo pod gabinetem walka o miejsca i trzeba było pilnować) ale w końcu weszłam do gabinetu. No więc tak, szyjka 31mm, łożysko prawidłowe, ilość wód płodowych w normie, a Mateuszek waży 1530g i ułożony jest główką do dołu :) Kocham to moje maleństwo:tak:

reklama
Kochane dziękuję bardzo :* Też się cieszę, że wszystko dobrze. Dzisiaj pani dr zasiała u mnie trochę wątpliwości co to ułożenia mojego maleństwa... skoro uważa, że to co wyczuwała powinno być główką, to może faktycznie Mała od czwartku się już przekręciła... oj oby...

Kuma - gratuluję udanej wizyty :-) Faktycznie się nasiedziałaś. Najważniejsze, że wszystko w porządku - po takim badaniu zapomina się o nieprzyjemnych rzeczach :-)

Do góry