reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Gratuluję udanych wizyt kobitki :) Super się czyta takie nowiny :) Ja wizytę mam 24marca i mam nadzieję, że podejrzę swojego szkraba :)

dołączam do gratulacji :D wiecie co mój mąż powiedział, jak się dowiedział, że ma być dziewczynka? Że jest spokojniejszy, bo każdemu od razu nie pokazuje co ma ;) Na pierwszym USG mocno zacisnęła nóżki i dopiero na kolejnym się odsłoniła :)

dołączam do gratulacji :d wiecie co mój mąż powiedział, jak się dowiedział, że ma być dziewczynka? że jest spokojniejszy, bo każdemu od razu nie pokazuje co ma ;) na pierwszym usg mocno zacisnęła nóżki i dopiero na kolejnym się odsłoniła :)

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

wow, Dzastina, ale koloska nosisz! też obstawiam chłopca:)

mój synuś też zdrowiutki, ruchliwy; waży 1.350 kg, wszelkie pomiary w normie, więc mam sie z czego cieszyć:) i na 100% chłopak, wyraźnie widać jajeczka:) a szyjki mi lek. nie badał - nie wiem dlaczego; stwierdził jedynie, że maluch leży baaaaardzo nisko; no nic, za tydzień wizyta u lekarki prowadzącej ciążę; super było zobaczyć maluszka - ma takie fajne całuśne usteczka:)

Dzastina ale olbrzym!:))) A jak będzie córeczka... to też fajnie, nie?:)

Andariel gratulacje! 1350 to też całkiem niezła waga, nasze maleństwa to już piękne dzieciaczki! Trochę dziwne, że lekarz nie badał szyjki skoro maluch leż bardzo nisko...

dziękuję:)
traschka no też mnie zdziwiło, że nie zbadał - tym bardziej, że w książeczce była przyklejona kartka od mojej lekarki, że ma zbadać - no ale się nie dopominałam (gdyby wizyta u mojej lek. była później to bym wyraźnie poprosiła o to badanie, ale że to już za tydzień, to się wstrzymałam); chyba, że badał tą swoją maszyną przez brzuch a ja nic nie wiem..? ale raczej nie, wtedy jakąś notkę nt. szyjki by zamieścił na tym wydruku z badania chyba;

reklama
andariel super gratuluję wizyty i dużego synka!!Oglądałaś go w 4D ,że usteczka widziałaś??
Ja z racji tego ,że kolejne usg lekarz zapowiedział mi tuż przed terminem coraz bardziej się zastanawiam nad pójściem prywatnie np za 2 tygodnie na 4D takie pamiątkowe z nagraniem bym chciała:tak:

Do góry