reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Gratuluję udanych wizyt kobitki :) Super się czyta takie nowiny :) Ja wizytę mam 24marca i mam nadzieję, że podejrzę swojego szkraba :)

dołączam do gratulacji :D wiecie co mój mąż powiedział, jak się dowiedział, że ma być dziewczynka? Że jest spokojniejszy, bo każdemu od razu nie pokazuje co ma ;) Na pierwszym USG mocno zacisnęła nóżki i dopiero na kolejnym się odsłoniła :)

dołączam do gratulacji :d wiecie co mój mąż powiedział, jak się dowiedział, że ma być dziewczynka? że jest spokojniejszy, bo każdemu od razu nie pokazuje co ma ;) na pierwszym usg mocno zacisnęła nóżki i dopiero na kolejnym się odsłoniła :)

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

wow, Dzastina, ale koloska nosisz! też obstawiam chłopca:)

mój synuś też zdrowiutki, ruchliwy; waży 1.350 kg, wszelkie pomiary w normie, więc mam sie z czego cieszyć:) i na 100% chłopak, wyraźnie widać jajeczka:) a szyjki mi lek. nie badał - nie wiem dlaczego; stwierdził jedynie, że maluch leży baaaaardzo nisko; no nic, za tydzień wizyta u lekarki prowadzącej ciążę; super było zobaczyć maluszka - ma takie fajne całuśne usteczka:)

Dzastina ale olbrzym!:))) A jak będzie córeczka... to też fajnie, nie?:)

Andariel gratulacje! 1350 to też całkiem niezła waga, nasze maleństwa to już piękne dzieciaczki! Trochę dziwne, że lekarz nie badał szyjki skoro maluch leż bardzo nisko...

dziękuję:)
traschka no też mnie zdziwiło, że nie zbadał - tym bardziej, że w książeczce była przyklejona kartka od mojej lekarki, że ma zbadać - no ale się nie dopominałam (gdyby wizyta u mojej lek. była później to bym wyraźnie poprosiła o to badanie, ale że to już za tydzień, to się wstrzymałam); chyba, że badał tą swoją maszyną przez brzuch a ja nic nie wiem..? ale raczej nie, wtedy jakąś notkę nt. szyjki by zamieścił na tym wydruku z badania chyba;

reklama
andariel super gratuluję wizyty i dużego synka!!Oglądałaś go w 4D ,że usteczka widziałaś??
Ja z racji tego ,że kolejne usg lekarz zapowiedział mi tuż przed terminem coraz bardziej się zastanawiam nad pójściem prywatnie np za 2 tygodnie na 4D takie pamiątkowe z nagraniem bym chciała:tak:

Do góry