reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Iza chlamydię wykryje się tylko poprzez wykonanie posiewu w kierunku tej bakterii.Zwykły posiew jej nie wykryje.:-(

reklama
dzięki dziewczyny! zaglądam na szybko dać znać, że wizytę mam na 15, a potem parę spraw do pozałatwiania - jeśli oczywiście wieści z badania będą pozytywne, bo mam jakieś obawy; a te sprawy to m.in. kupno dla mnie wsuwanych wiosennych butów (nie cierpię kupować butów!!!), bo schylać się ciężko, więc pewnie dopiero wieczorkiem dam znać co i jak! a, dopiero co się Wam chwaliłam, że nie mam uczucia rozpierania czy ciągnięcia w pachwinach, a tymczasem od wczorajszego wieczora niestety juz mam i to mocno (i chyba sama jestem sobie winna, bo przeleciałam wczoraj przez chatke odkurzaczem zgięta w pół, goopia);

dołączam swoje do kciuków za wizyty Setany i Dzastiny!!!:tak:

ps. to moje pierwsze usg po połówkowym, więc jestem strasznie ciekawa jakie zmiany u maluszka:-)

No i jestem... Dziękuje za kciuki dziewczyny:-):-):-)

Wizyta trwała krótko ale konkretnie..

" Szynka" :-D długa, zamknieta, rozwarcie się nie robi itd...
Z dzidzią wszystko ok. Rośnie jak na drożdżach i jest teraz w położeniu miedniczym... czyli poprzecznym. Waży 1560.. i nie pokazało co ma między nogami. Ginek powiedział że sam nie wie... i że bierze na siebie odpowiedzialnosć jak Oliwier okaże się Oliwią:-D
Bo dzidzia teraz zacisnęła nóżki i nie pokazała co ma... i na to padło podejżenie dziewczynki... bo jak powiedział.." Kurde chłopcy tak mocno nóg nie zaciskają" I teraz jest mi dziwnie... bo nastawiłam się na facecika, a to moze jeszcze być niespodzianka:sorry:

Dzastina super wieści.Najważniejsze ,że dzidzia zdrowa a płeć no cóż nawet my (te które już ją znają niby na 100%) zawsze istnieje możliwość przeoczenia czegoś według mnie.Ja już 4-krotnie słyszałam ,że dziewczyna ale zawsze do samego porodu jest niepewność.

Dzastina...gratulacje!!! Ale masz kolosika w brzuszku..1560 g SZOK!!! ja myślę, że to raczej facecik, bo dziewczynki z reguły sa mniejsze...moja tydzień temu wazyła 1 kg :-)

reklama
Do góry