reklama
Kati fajnie że wracasz z takimi wieściami! trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na relację dziewczyn!
ja też już teraz będę chodzić co 3 tygodnie - gin powiedział, że od 30 tc wszystko może zmieniać się z dnia na dzień, więc trzeba częściej kontrolować
ja też już teraz będę chodzić co 3 tygodnie - gin powiedział, że od 30 tc wszystko może zmieniać się z dnia na dzień, więc trzeba częściej kontrolować
agatka, mrsmoon, kuma, dagamit dziękuję byłam wczoraj na prawdę zadowolona :-)
teraz kazał mi przyjść częściej powiedział, że po 25 tyg woli wszystko kontrolować.
Acha okazało sie, ze przytyłam już 6 kg!!!!!!!!! a gin zdziwko że tak długo waga w miejscu stała a teraz ostatnio +2 kg do przodu
widocznie mój synus szybko przybiera na wadze teraz bo ja jem normalnie jak przedtem 
teraz kazał mi przyjść częściej powiedział, że po 25 tyg woli wszystko kontrolować.
Acha okazało sie, ze przytyłam już 6 kg!!!!!!!!! a gin zdziwko że tak długo waga w miejscu stała a teraz ostatnio +2 kg do przodu

kasiawilde to faktycznie kawał czasu. Ja może bym tak tego nie przeżywała gdyby nie fakt, że czekam na to by dowiedzieć się co z nerkami mojej córci, czy poszerzenie UKM jest dalej, czy postępuje czy może jest poprawa, na co ogromnie liczę. Więc kolejny tydzień to dla mnie wieczność i stres...Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
No i rzeczywiście niefajnie z tą Twoją wizytą Setanko... ale tydzień zleci bardzo szybko!!! a na pocieszenie (chociaż wiem, że marne) pomyśl, że ja na przykład nie widziałam mojego Okruszka od 17 stycznia![]()
forever_young chore i to na maksa, anestezjolog kończy dyżur i cześć!. Państwo chce żeby rodzić dzieci ale nic w zamian dla nas![]()
Dokładnie tak. Tylko jak to do jasnej... jest że po 14-tej juz nie ma żadnego anestezjologa w szpitalu? To nie jest możliwe i muszą być więc nie rozumiem takich durnowatych ustaleń. No cóż XXI wiek...
Kati super, że masz same dobre wieści, tak trzymać
setana ja zwyczajnie tego nie ogarniam, bo co najmniej 3 szpitale mające oddziały położnicze we Wrocławiu mają inne oddziały tj. chirurgia, kardiologia, mające ostre dyżury więc co w nagłych przypadkach? wołają szamana czy ogłuszają pacjentów kijem do bejsbola.
Ostatnia edycja:
kasiawilde
Fanka BB :)
Setanko ja wszystko rozumiem i wcale Ci się nie dziwię
tak po prostu chciałam Cię jakoś pocieszyć, nie najlepiej mi wyszło :/ ale głowa do góry, musisz myśleć pozytywnie, właśnie dla córci, na pewno wszystko będzie dobrze!
Kati bardzo się cieszę i gratuluję
Kati bardzo się cieszę i gratuluję
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No właśnie...setana ja zwyczajnie tego nie ogarniam, bo co najmniej 3 szpitale mające oddziały położnicze we Wrocławiu mają inne oddziały tj. chirurgia, kardiologia, mające ostre dyżury więc co w nagłych przypadkach? wołają szamana czy ogłuszają pacjentów kijem do bejsbola.

powinniście może jakoś nagłośnić temat.... Z tego co mi wiadomo zazwyczaj szpitale są miejskie, a w takim Urzędzie Miasta jest Wydział Zdrowia....
Setana - żeby lepiej było....

zebrra
Potrójna mama :)
Kati, super wieści gratuluję! Obyśmy wszystkie takie przynosiły!
Setana, Kochana trzymam kciuki za nereczki bardzo! Tym bardziej, ze u nas to samo... Jak bardzo powiększone były ostatnio?
Forever, a u Krysi miedniczki nie były powiększone? Jesli nie, to wybacz, ale jakoś tak mi się kojarzy...
Misialina, jak po wizycie?
Doris, jak u Ciebie?
Setana, Kochana trzymam kciuki za nereczki bardzo! Tym bardziej, ze u nas to samo... Jak bardzo powiększone były ostatnio?
Forever, a u Krysi miedniczki nie były powiększone? Jesli nie, to wybacz, ale jakoś tak mi się kojarzy...
Misialina, jak po wizycie?
Doris, jak u Ciebie?
reklama
forever masz rację jak się same nie zainteresujemy i nie poruszymy tematu to nic z tego nie będziemy miały. Czasem mam wrażenie i chyba nie tylko ja, że urzędy i służba zdrowia wykorzystują naszą niewiedzę w tym jakie tak naprawdę mamy prawa i co nam się należy.