reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
ja wczoraj byłam u gina...
ciśnienie tragiczne ok 150/80 dali mi od razu leki i mam je mierzyc 4 razy dziennie !!!
cukrzyca - prawie nie mam, musze powtórzyc glukoze w 32 tygodniu ale poki co zero cukru i dieta
waga- tak se o w mc ponad 2 kg za dużo... :(
płytki krwi - do dupy musze powtórzyć
ilość wód- w normie
młody waży - 1,2 kg

jedyne co mnie cieszy to to że dostane skierowanie na echo serca za darmo i mam zaklepane miejsce w szpitalu i co by nie było i tak mnie przyjma eh...

a tak ogólnie to do dupy na całej lini :(

ironia dasz radę ze wszystkim, teraz uważaj na siebie, na to cisnienie mniej stresu odpocznij trochę, a synuś mega :-):biggrin2::biggrin2: takie chłopisko, pewnie mamę pokopie ładnie z okazji dnia kobiet :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ironia, kochana, jakoś to będzie z tym ciśnieniem, najważniejsze, ze synuś duży i zdrowy! Płytkami się nie przejmuj- u mnie też do dupy. cała morfologia do dupy!
A waga- w 4 tyg 4 kilo a teraz leci jeszcze szybciej!
Damy radę kochana, najważniejsze, że nasze ponadkilogramowe synalki zdrowe. Ja myślę tylko o tym ze jakby co to on już da radę przeżyć. Ta myśl mnie uspokaja...:)

reklama
Ironia nie będę oryginalna ale muszę to napisać...najważniejsze ,że synek zdrowy!!Nie martw się tam kg ja też mam ich zdecydowanie za dużo jak na ten tc...Mój lekarz na każdej wizycie ręce załamuje jak słyszy ile ważę.No ale co zrobić??Odchudzać się??Nie jeść tyle??Nie da się!!
Co do wyników to trzymam kciuki aby wszystkie się poprawiły i to szybko :tak: &&&

Do góry