reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
dziewczyny mąż właśnie przywiózł wyniki dzisiejszej glukozy i badań ogólnych, tak więc podzielę się z wami, glukoza idealna, ale martwią mnie jak zwykle wyniki morfologii, nie są idealne ale podobne do ostatnich więc nie panikuję, tylko jedna konkretna pozycja mnie martwi bo wcześniej tej pozycji nie miałam na wynikach chodzi mi o niedojrzałe granulocyty. Norma jest 0-0,03 ja mam 0,05 i nie mam pojęcia co to może oznaczać:-(

całe szczęście wizytę u gin mam jutro i mam nadzieję, że jak zawsze okaże się, że w "moim stanie" takie wyniki nie są niepokojące. Z drugiej strony uważam, że jak człowiek ma za dużo wolnego czasu i internet to jak się naczyta interpretacji podobnych wyników to można się naprawdę rozchorować.

szyjka też u mnie na tapecie :( skraca się ale podobno nie ma tragedii, dodatkowo mam silne twardnienie brzucha i jutro chyba dostanę mocniejsze leki. Całe szczęście nie muszę leżeć ale więcej odpoczywać, z resztą jutro wszystko się na wizycie wyjaśni więc na pewno się odezwę. Grunt to pozytywne nastawienie:-)

Kuma te normy to są podane ogólne a nie dla kobiet w ciaży, ja ostatnio myslałam że mam złe wyniki krwi a okazało sie że w porządku, gin mi na to że maszyna w lab nie wie że ja w ciaży jestem :-)

Kuma dobrze, że jutro wizyta to się wszystkiego dowiesz! Generalnie wyniki kobiet w ciąży bardzo się różnią od normalnych, nie ma co wpadać w panikę. Te twardnienia brzuszka niestety wielu się zdarzają, najlepiej od razu się położyć. Po kilku oddechach powinno przejść. Trzymam kciuki za wizytę!

dziewczęta dzięki za otuchę :) jutro zdam pełną relację z wizyty i mam nadzieję, że będą to tylko dobre wieści, innych nawet nie przyjmuję ;-)

reklama
Do góry