reklama
dziewczyny mąż właśnie przywiózł wyniki dzisiejszej glukozy i badań ogólnych, tak więc podzielę się z wami, glukoza idealna, ale martwią mnie jak zwykle wyniki morfologii, nie są idealne ale podobne do ostatnich więc nie panikuję, tylko jedna konkretna pozycja mnie martwi bo wcześniej tej pozycji nie miałam na wynikach chodzi mi o niedojrzałe granulocyty. Norma jest 0-0,03 ja mam 0,05 i nie mam pojęcia co to może oznaczać:-(
całe szczęście wizytę u gin mam jutro i mam nadzieję, że jak zawsze okaże się, że w "moim stanie" takie wyniki nie są niepokojące. Z drugiej strony uważam, że jak człowiek ma za dużo wolnego czasu i internet to jak się naczyta interpretacji podobnych wyników to można się naprawdę rozchorować.
mysia23
mama dwójeczki
Ironia nie jest tak źle, gowa do góry. w ciązy zadko sie zdaza zeby mieć książkowe wyniki
ja w pierwszej ciąży wyniki miałam książkowe, ale szyjka była marna...teraz szyjka ok, za to wyniki czasem szwankują
szyjka też u mnie na tapecie
skraca się ale podobno nie ma tragedii, dodatkowo mam silne twardnienie brzucha i jutro chyba dostanę mocniejsze leki. Całe szczęście nie muszę leżeć ale więcej odpoczywać, z resztą jutro wszystko się na wizycie wyjaśni więc na pewno się odezwę. Grunt to pozytywne nastawienie:-)
traschka
Mama Marysi
Kuma dobrze, że jutro wizyta to się wszystkiego dowiesz! Generalnie wyniki kobiet w ciąży bardzo się różnią od normalnych, nie ma co wpadać w panikę. Te twardnienia brzuszka niestety wielu się zdarzają, najlepiej od razu się położyć. Po kilku oddechach powinno przejść. Trzymam kciuki za wizytę!
forever_young
Niemłoda mama Młodej
nowe w sensie młode ziemniaczki takie ktore skóry nie mają tylko takie coś co się szoruje![]()

reklama