reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Antar, jak dobrze czytać tak pozytywnego posta! :-) Super, że tak dobrze się czujesz :-) Oby tak dalej!
...i niech to słonko nam świeci, bo mi też dodaje skrzydeł :-)

reklama
AgatkaT - coś chyba jest na rzeczy z tą sennością po gluzkozie - wprawdzie noc przed mało spałam, ale czułam się jak wyjątkowo śnięta ryba.:baffled:
Anapi-ja brałam akupunkturę w ramach starań, mam niski próg bólu więc czułam się okropnie :szok: Też w ramach starań, a i teraz chodzę do refleksologa.

TUSEN kochana pilnuj kolejki ja mam termin na 24 wiec mniej mnie na uwadze; jak będę chciała wepchnac sie na początek kolejki to mnie za kark i przegon na koniec.;-)

ANTAR gratuluje super wieści.
ANAPI u nas nikt nie proponuje takich metod niekonwencjonalnych, ale jeśli jest to bezpieczne dla ciebie i dzidziusia a do tego poleca położna to moze warto; ja tam jestem cykor wiec wszystko co mi obce to i straszne. Pogadaj z położna, wypytaj o wszystko, moze jest możliwość żebyś porozmawiala z dziewczyna która korzystała z tej metody.

dziewczyny a czy wam lekarze zlecali test na HIV albo czy same robicie? Ja widzę, że w niektórych szpitalach jest obowiązkowe badanie do wglądu w trakcie przyjęcia na oddział, tak jak np badanie grupy krwi. Nie wiecie ile to kosztuje?
mnie ginka poleciła, zaleciła żebym zrobiła ten test..w sumie jakoś tak wyszło, ze nie zrobiłam..ale pytałam i kosztuje to u nas prywatnie 35zł..może jeszcze zrobię..podobno lada moment będzie to obowiązkowe do porodu, aczkolwiek nie wiem czemu takie wyróżnienie:sorry:...

Traschka super, ze wizyta udana i że masz pewność, ze będzie Marysia...och ile bym za to dała, żeby kolejny raz potwierdzić..

justynka no i Tobie również gratuluje dziewczynki i tego ładnego imienia...fajnie, ze decyzja zapadła

Dzastina no to syn ci rośnie na potęgę...gratulacje, a w sumie podwójne, bo jeszcze ta szyjka gigantyczna

AGATA R trzymam kciuki za ta krótką szyjkę, może jakoś dasz radę i będzie wszystko dobrze...nie można dac sie zwariować...ważne, ze możesz brać leki i w razie problemów dzidziuś będzie bardziej przygotowany na przyjście na świat nawet wcześniej

antar wcale się nie dziwie, że się wystraszyłaś...j to tak uważam przy moim Filipie, on jest taki szybki i nieobliczalny w swoich przytuleniach, ze nigdy nie wiem co mnie trafi...dobrze, ze wszystko ok z małą i widać, że pięknie rośnie...

ramari no proszę kolejne dziecię jak sie patrzy...super

ja kolejną wizytę za 3 tygodnie, rany jak to jeszcze długo...eah, też bym popatrzyła na naszą małą (oczywiscie mając nadzieje, ze mała to mała)

Ostatnia edycja:
reklama
antar duża ta twoja dziewczynka i dobrze że tylko na strachu się skończyło :biggrin2:
ramari kolejny konkretny facet - gratuluję :biggrin2:
andrewa dla ciebie też gratulacje :biggrin2:

Do góry