reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
AgatkaT - coś chyba jest na rzeczy z tą sennością po gluzkozie - wprawdzie noc przed mało spałam, ale czułam się jak wyjątkowo śnięta ryba.
Anapi-ja brałam akupunkturę w ramach starań, mam niski próg bólu więc czułam się okropnie Też w ramach starań, a i teraz chodzę do refleksologa.
Anapi-ja brałam akupunkturę w ramach starań, mam niski próg bólu więc czułam się okropnie Też w ramach starań, a i teraz chodzę do refleksologa.
TUSEN kochana pilnuj kolejki ja mam termin na 24 wiec mniej mnie na uwadze; jak będę chciała wepchnac sie na początek kolejki to mnie za kark i przegon na koniec.;-)
ANTAR gratuluje super wieści.
ANAPI u nas nikt nie proponuje takich metod niekonwencjonalnych, ale jeśli jest to bezpieczne dla ciebie i dzidziusia a do tego poleca położna to moze warto; ja tam jestem cykor wiec wszystko co mi obce to i straszne. Pogadaj z położna, wypytaj o wszystko, moze jest możliwość żebyś porozmawiala z dziewczyna która korzystała z tej metody.
ANTAR gratuluje super wieści.
ANAPI u nas nikt nie proponuje takich metod niekonwencjonalnych, ale jeśli jest to bezpieczne dla ciebie i dzidziusia a do tego poleca położna to moze warto; ja tam jestem cykor wiec wszystko co mi obce to i straszne. Pogadaj z położna, wypytaj o wszystko, moze jest możliwość żebyś porozmawiala z dziewczyna która korzystała z tej metody.
ramari
Fanka BB :)
Witajcie :-)
Gratuluje Wam udanych wizyt i długich "szynek" :-)
To i ja się pochwale moim klocuszkiem. Waga z dzisiaj (24t2d) prawie 900g
Gratuluje Wam udanych wizyt i długich "szynek" :-)
Kochana, Twój maluch mieści się w granicach normy :-)
Normy tutaj:
Waga płodu w ciąży : Dziewięć miesięcy
Co nie zmienia faktu, że duże te nasze dzieciaczki.
mysia23
mama dwójeczki
mnie ginka poleciła, zaleciła żebym zrobiła ten test..w sumie jakoś tak wyszło, ze nie zrobiłam..ale pytałam i kosztuje to u nas prywatnie 35zł..może jeszcze zrobię..podobno lada moment będzie to obowiązkowe do porodu, aczkolwiek nie wiem czemu takie wyróżnienie...dziewczyny a czy wam lekarze zlecali test na HIV albo czy same robicie? Ja widzę, że w niektórych szpitalach jest obowiązkowe badanie do wglądu w trakcie przyjęcia na oddział, tak jak np badanie grupy krwi. Nie wiecie ile to kosztuje?
Traschka super, ze wizyta udana i że masz pewność, ze będzie Marysia...och ile bym za to dała, żeby kolejny raz potwierdzić..
justynka no i Tobie również gratuluje dziewczynki i tego ładnego imienia...fajnie, ze decyzja zapadła
Dzastina no to syn ci rośnie na potęgę...gratulacje, a w sumie podwójne, bo jeszcze ta szyjka gigantyczna
AGATA R trzymam kciuki za ta krótką szyjkę, może jakoś dasz radę i będzie wszystko dobrze...nie można dac sie zwariować...ważne, ze możesz brać leki i w razie problemów dzidziuś będzie bardziej przygotowany na przyjście na świat nawet wcześniej
antar wcale się nie dziwie, że się wystraszyłaś...j to tak uważam przy moim Filipie, on jest taki szybki i nieobliczalny w swoich przytuleniach, ze nigdy nie wiem co mnie trafi...dobrze, ze wszystko ok z małą i widać, że pięknie rośnie...
ramari no proszę kolejne dziecię jak sie patrzy...super
ja kolejną wizytę za 3 tygodnie, rany jak to jeszcze długo...eah, też bym popatrzyła na naszą małą (oczywiscie mając nadzieje, ze mała to mała)
Ostatnia edycja:
reklama