reklama
Kochane lecę na ocenę szyjki i echo mojego serducha, i posłuchać mądrości kardiologa; całe szczescie ze to tylko formalność, bo ta baba od serca to moim zdaniem powinna pracować w tartaku jest taka miła i delikatna jak drwal.
Za wszystkie które maja dzisiaj badaczki i wizyty trzymam kciuk&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Za wszystkie które maja dzisiaj badaczki i wizyty trzymam kciuk&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
traschka
Mama Marysi
AGATKO jeszcze kciuki dla ciebie przed wizytą!
Justynko, od 10tc kiedy miałam ostatnie usg dopochwowo, nie miałam takiego badania szyjki, tylko zawsze ręcznie na fotelu - i zawsze gin mówi, że jest ok. Gdyby coś zobaczył niepokojącego, to pewnie zrobiłby też usg, ale widocznie takie badanie też wystarcza, żeby stwierdzić, czy wszystko w porządku. Nie stresuj się ;-)a jeśli chodzi o tę szyjkę,to jak nie robi dopochwowego to nie zobaczy,a mi nie robił![]()
Agata trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&
justynko ja tak jak Dagamit mam badanie ręczne i gin mówi, ze jest ok. Raz jak byłam z lekkim krwawieniem na ip to mi zrobili usg dopochwowe i wtedy miałam 4,7 cm więc nie ma obawy. A badanie ręczne robi mi za każdym razem.
justynko ja tak jak Dagamit mam badanie ręczne i gin mówi, ze jest ok. Raz jak byłam z lekkim krwawieniem na ip to mi zrobili usg dopochwowe i wtedy miałam 4,7 cm więc nie ma obawy. A badanie ręczne robi mi za każdym razem.
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja tez bym chetnie zrobiła,oczywiście w rozsądnej ceniedziewczyny a czy wam lekarze zlecali test na HIV albo czy same robicie? Ja widzę, że w niektórych szpitalach jest obowiązkowe badanie do wglądu w trakcie przyjęcia na oddział, tak jak np badanie grupy krwi. Nie wiecie ile to kosztuje?

no tak tylko,że mnie badał tylko na I-szej wizycie i dopiero teraz na ostatniej,bo mu powiedziałam,że coś się przyplątało.Justynka, ale przy badaniu na fotelu gin też sprawdza stan szyjkiNo i przy usg przez brzuch też określa jej długość.

Silva pytałaś kiedyś czy nie znam strony szpitala w Piasecznie. Ten szpital strony jeszcze nie ma, podobno jest w budowie. Znalazłam kilka informacji na jakimś forum, zresztą sama sobie poczytaj.
Re: św Anna Piaseczno - Szpitale - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Dzięki kochana
traschka
Mama Marysi
już po wizycie!
Jestem bardzo szczęśliwa, nasza Marysia na 100% pozostanie Marysią, tak ewidentnie rozchyliła nóżki i dała się podglądnąć, że nie możę być wątpliwośći co braku siusiaka
) POza tym waży już 940g! To niesamowite, niedawno była główką od szpilki! Wszystkie narządy piękne, serduszko śliczne 4komorowe, żeberka, żołądeczek, pęcherz i nereczki. Ogólnie rozwija się idealnie. Jest o jakiś tydzień większa niz powinna, ale raczej nie spodziewam się małego chucherka patrząc na wzrost tatusia
Moja szynka pięknie trzyma, zapomniałam oczywiście zapytać ile ma, ale jest "piękna i baaaardzo długa" więc to mi wystarczy.
Jestem taka szcześliwa
)))
Jestem bardzo szczęśliwa, nasza Marysia na 100% pozostanie Marysią, tak ewidentnie rozchyliła nóżki i dała się podglądnąć, że nie możę być wątpliwośći co braku siusiaka
Moja szynka pięknie trzyma, zapomniałam oczywiście zapytać ile ma, ale jest "piękna i baaaardzo długa" więc to mi wystarczy.
Jestem taka szcześliwa
reklama