reklama
tak, wystarczy, tylko obdzwoń kilku, bo długość kolejek może się bardzo różnićmrsmoon kati bardzo dziękuję. Czyli wystarczy że znajdę jakiegoś okulistę w przychodni i się zapiszę?
no ale jak lekarz mi powie ze NIE ze mam rodzic naturalnie bo juz rodzilam to kurde co .... przeciez nie bede sie sama kroic Kurde licze na to ze sie odwroci moja kruszynkalarvuniu obstawiaj przy cc,jak się nic nie zmieni.
katamisz
Fanka BB :)
larvunia nie stresuj się teraz bo to bez sensu.Jest dużo czasu naprawdę...Nasze maluszki mogą obracać się teraz kilka razy dziennie inaczej bo mają sporo miejsca.Dziecko powinno się obrócić główką do dołu na 2-4 tygodni przed porodem(tak słyszałam).Gdyby Ala wtedy się nie chciała obrócić mogłabyś się zacząć zastanawiać a teraz czekaj spokojnieMa jeszcze czas ,żeby siedzieć na dupce.
andariel
mama super dwójki :]
larvunia dobrze dziewczyny piszą - wyluzuj, teraz dzieciaki się obracają na różne sposoby! ja za to mam inny problem - mój synek z uporem coraz częściej leży głową zupełnie do dołu, co wiąże się z ryzykiem przedwczesnego skracania sie szyjki, nie mówiąc juz o dyskomforcie jaki wtedy odczuwam; i dlatego pessar mam miec zakładany widzisz...
dziewcyny to za wczesnie zebysie przejowac pozycja dzidzi, one jeszcze tysiac razy zmienia polozenie.
ja mierze ten cukier, eksperymentuje z daniami i wsio gra, cukier mam naprawde niski, wiec spokojnie zrezygnuje z pewnych reczy i popodjama sobie tych slodyczy
ja mierze ten cukier, eksperymentuje z daniami i wsio gra, cukier mam naprawde niski, wiec spokojnie zrezygnuje z pewnych reczy i popodjama sobie tych slodyczy
mysia23
mama dwójeczki
larvunia tak jak dziewczyny piszą, dziecię ma jeszcze sporo czasu na przygotowanie sie do porodu...ja z Filipem w 34 tygodniu jeszcze miałam go ułożonego pośladkowo...byłam przerażona...ale praktycznie się odwrócił, no może ciut mu brakło i sie w kanał rodny nie wpasował...
saffi fajnie, ze wyniki dobre......
u mnie też na szczęście powtórzony mocz jest w eleganckim stanie i wszystko oki, ufffffff
saffi fajnie, ze wyniki dobre......
u mnie też na szczęście powtórzony mocz jest w eleganckim stanie i wszystko oki, ufffffff
larvunia koleżanka mi mówiła, że jej mała sie obróciła na 2 tyg przed terminem !!! już była myślą że cc jej zrobią a tu rodziła sn i do tego mała dała sobie rękę na głowę i tak się urodziła :-)
mysia cieszę sie że wyniki dobre
Evka ja miałam glukozę 75 wcisnęłam sobie pół cytryny i było nawet ok ale ja np nie umiałam leżeć bo mi kwasy z cytryny podchodziły do przełyku musiałam siedzieć ale dało sie przeżyć ... a mały walił nogami i rękami - taki pobudzony
mysia cieszę sie że wyniki dobre
Evka ja miałam glukozę 75 wcisnęłam sobie pół cytryny i było nawet ok ale ja np nie umiałam leżeć bo mi kwasy z cytryny podchodziły do przełyku musiałam siedzieć ale dało sie przeżyć ... a mały walił nogami i rękami - taki pobudzony
reklama