agabre, aaga gratuluje wizyt...dobrze ze z maleństwami wszystko ok....
agga nie martw sie z tym moczem, bo jak dziewczyny piszą róznie to bywa....ja teraz sie strasznei napinam na to, bo w pierwszej ciąży wszystkie wyniki miałam wzorcowe, za to szyjna małą, teraz odwrotnie, ciągle coś się dzieje z wynikami...
saffi no to wizyta u okulistki niezbyt udana, powtórz koniecznie te badania w innym gabinecie...może faktycznie nie jest tak źle i ida sie siłąmi natury urodzić.......ale jak ja czytam to mi odrazu kumpela na myśl przychodzi...miała taki sam upór na sn, a okulistka wyraźnie zapowiedziała, ze może mieć problemy, bo na jedno oko miała -6, a na drugie -5,5...poza tym ok, ale oczywiscie uparła się na sn i umęczyła się, umęczyła, a po wyjściu ze szpitala wróciła tam na następny dzień, na okulistykę, bo na jedno oko prawie nie widziała, i jak sie okazało siatkówka sie zaczęła odklejać...miałą zabieg ale i tak teraz ma znacznie słabsze oczy...ale to tez jeden przypadek na ileś tam, wiec wcale nie musi cie to dotyczyć...
a ja czeka dziś na wyniki moczu - oby były oki, bo inaczej jeszcze wizyta mnie czeka..