Nadzieja:)
Fanka BB :)
agatka super wieści!))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatka absolutnie mnie niczym nie urazilas, no co ty))
Ja tez kiedyś probowalam grzebac w ustawieniach, ale nie mogę wyłączyć tego słownika.....
Dobra, dobra nie spamuje już
Gosiaczek, czy Ty przypadkiem nie jesteś lekką hipochonrdyczką) Albo masz za dużo wolnego czasu i niepotrzebnie się martwisz glupotkami
hej dziewczyny :-)
już po wizycie...
Wszystko dobrze, dziecko rozwija się prawidłowo... rośnie szybciutko, termin przesunął mi się z 19.06 na 13.06
łożysko mam z tyłu... szyjka prawidłowa.
Co do płci, to lekarz był bardzo ostrożny...
Ale powiedział: "wygląda mi na dziewczynkę, bo nic między nóżkami nie widać." A potem dodał, że jajeczka wychodzą z moszny do 24 tyg, więc więcej mi powie przy następnej wizycie...
Ale mi dał nadzieje, ja tak pragnę, żeby w brzuszku była MARYSIA
Póki co niebędziemy mówili Fasolek, tylko Maryśka- może wtedy nic nie urośnie
ps: uśmiech nie schodzi mi z buzi...
przyłączam sięAgatka gratuluje dobrych wiadomości i trzymam kciuki żeby Fasolka okazała sie Marysia:-)
ja tez tak miałam.a pijesz kawę z mlekiem? no trashka się już wypowiedziała,że na brak Mg najlepszy Mgja również Agatko gratulacje składam :-)
ps. co moze byc przyczyną "skaczącej powieki" - czyżby niedobór Mg?
Kupiłam Blumag jedyny, wg zalecenia lekarza na twardnienie brzucha
Jak rozmasowuje to nerw sie uspokaja, a za jakis czas znow skacze, okropnie to wygląda