Nie wiem dlaczego dwóch lekarzy liczy inaczej - wydawało mi się, że wszyscy stosują tę samą zasadę - datę ostatniej @. To chyba ogólnie przyjęta norma.
Tak, tylko że to norma dotycząca cykli 28-dniowych, u mnie się troszkę przedłużyło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem dlaczego dwóch lekarzy liczy inaczej - wydawało mi się, że wszyscy stosują tę samą zasadę - datę ostatniej @. To chyba ogólnie przyjęta norma.
Tak, tylko że to norma dotycząca cykli 28-dniowych, u mnie się troszkę przedłużyło
Dagamit, w badaniach genetycznych już można rozpoznać płeć koleżanka miała robione właśnie około 12 czy 13 t.c. i wie, że będzie dziewczynka
Badanie genetyczne to pobranie płynu owodniowego. Na podstawie jego składu można określić płeć dziecka. W 11 t.c. chłopcy już produkują męskie hormony
oj, mam nadzieję, że żadna z nas tego robić nie będzie!!w takim razie oby nie trzeba było takiego badania robić
na usg wyszły mi dwa mięśniaki - jeden mniejszy, drugi większy; gin stwierdził, że nie ma powodu do zmartwień, bo to nie ma wpływu ani na ciążę ani na poród, ale ja - wiadomo - trochę o tym myślę; czy któraś z Was słyszała coś o mięśniakach w ciąży?