reklama
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
U nas mała ma szanse zrobic nam prezent na rocznice slubu
może powinnam zmienić suwaczek na różowy
a ja chyba powinnam zmienić suwaczek na bardziej męski
U nas mała ma szanse zrobic nam prezent na rocznice slubu
Ja musiałabym przenosić ciążę 2 tygodnie, żeby na rocznicę był prezent, ale tak zy siak czerwiec jest dla mnie magiczny - w czerwcu poznałam się z M. i w czerwcu również wzięliśmy ślub, z czerwca jest też moja mama
PS. Zrobiłam naleśniki z serem na wieczór. Wczoraj udało mi się kupić truskawki więc będą i truskawki i jagody i bita śmietana mniaaaam!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Agabre - Witaj w klubie dziewczynkowym!!!!
Gratuluję córci i udanej wizyty!!!
Gratuluję córci i udanej wizyty!!!
Gosiaczek.81
Zrobiłam naleśniki z serem na wieczór. Wczoraj udało mi się kupić truskawki więc będą i truskawki i jagody i bita śmietana mniaaaam!
Ale bym pojadła szczegolnie swiezych truskawek i jagod i ta bita smietana mmmm, my mamy na obiad gołabki, zas na kolacje pierogi - ale chyba zostalo jeszcze troche szarlotki .... lece do lodowki :-)
mam tez sporo owocow wiec moze sałatka owocowa z jogurtem
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Hej dziewczynki, ja jestem po usg i dupa blada, nie wytrzymałam i zapytałam o płeć Będę miała drugą dziewuszkęTermin przesunął mi się na 1 lipca. Joasia ma wyniku książkowe więc jestem spokojna. A oto moja mała księżniczka:
reklama
Gosiaczek.81
Dubeltówka łoł, jaka ślicznotka ))
juz na 100% wiesz jakie ciuszki kupowac, zazdroszcze wam laski, u mnie 4D za tydzien i koniecznie musze miec foto z genitaliem hehehe, bo z tych czarno-biualych trudno cos dopatrzyc, a nie chce w ciemno kupowac, tym bardziej ze nie wierze na SŁOWO - musi byc pstryk na fotce - bo nakupuje rożu a potem dupcia blada jak lekarz sie pomyli
Wielkie gratulacje !!!!!!! )))
juz na 100% wiesz jakie ciuszki kupowac, zazdroszcze wam laski, u mnie 4D za tydzien i koniecznie musze miec foto z genitaliem hehehe, bo z tych czarno-biualych trudno cos dopatrzyc, a nie chce w ciemno kupowac, tym bardziej ze nie wierze na SŁOWO - musi byc pstryk na fotce - bo nakupuje rożu a potem dupcia blada jak lekarz sie pomyli
Wielkie gratulacje !!!!!!! )))