reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

może powinnam zmienić suwaczek na różowy ;)

Zołza, drugi miesiąc po ślubie, to macie małe święto :D

reklama
może powinnam zmienić suwaczek na różowy ;)

a ja chyba powinnam zmienić suwaczek na bardziej męski:)

U nas mała ma szanse zrobic nam prezent na rocznice slubu :-p

Ja musiałabym przenosić ciążę 2 tygodnie, żeby na rocznicę był prezent, ale tak zy siak czerwiec jest dla mnie magiczny - w czerwcu poznałam się z M. i w czerwcu również wzięliśmy ślub, z czerwca jest też moja mama:)

PS. Zrobiłam naleśniki z serem na wieczór. Wczoraj udało mi się kupić truskawki więc będą i truskawki i jagody i bita śmietana mniaaaam!

mam jeszcze kilka porcji zamrożonych truskawek, więc może koktajl na deser będzie :D dzięki za pomysł ;)

Zrobiłam naleśniki z serem na wieczór. Wczoraj udało mi się kupić truskawki więc będą i truskawki i jagody i bita śmietana mniaaaam!

Ale bym pojadła szczegolnie swiezych truskawek i jagod i ta bita smietana mmmm, my mamy na obiad gołabki, zas na kolacje pierogi - ale chyba zostalo jeszcze troche szarlotki .... lece do lodowki :-)

mam tez sporo owocow wiec moze sałatka owocowa z jogurtem :-p

Hej dziewczynki, ja jestem po usg i dupa blada, nie wytrzymałam i zapytałam o płeć:-D Będę miała drugą dziewuszkę:-DTermin przesunął mi się na 1 lipca. Joasia ma wyniku książkowe więc jestem spokojna. A oto moja mała księżniczka:

2wn0p6d.jpg

reklama
Dubeltówka łoł, jaka ślicznotka :)))

juz na 100% wiesz jakie ciuszki kupowac, zazdroszcze wam laski, u mnie 4D za tydzien i koniecznie musze miec foto z genitaliem hehehe, bo z tych czarno-biualych trudno cos dopatrzyc, a nie chce w ciemno kupowac, tym bardziej ze nie wierze na SŁOWO :p - musi byc pstryk na fotce - bo nakupuje rożu a potem dupcia blada jak lekarz sie pomyli

Wielkie gratulacje !!!!!!! ;))))

Do góry