reklama
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
gosiaczek gratulację!!A tak się biedna martwiłaś ostatnio...Super wieści!!
dziękuję )) wiesz ta moja nerwowosc to porzez nadczynnosc tarczycy no i przez poronienia, ktore bardzo przezylam ech
Zebreko - bardzo się cieszę, że wszystko z synkiem dobrze, że nerka już nie płata figli :-) Cukrzycę podejrzewałaś, masz nosa. Powiedz mi, dlaczego masz tak często usg, ze względu na ciśnienie, cukrzycę? Mnie pani dr powiedziała po połówkowym usg, że kolejne zapewne będzie dopiero ok 30tc. Prywatnie robię sobie w przyszły czwartek, będzie to skończony 23tc. Sprawdzę jak się ma szyjka i dzidzia i czy nadal to dziewczynka :-)
Ja wczoraj pojechałam na badania, m.in. glukoza 50g. Dobrze, że pojechałam, bo do końca tygodnia Igor przesiedzi ze mną w domu a w przyszłą środę już mam wizytę, więc nie zdążyłabym zrobić badań, albo musiałabym go ciągnąć ze sobą...
Wczoraj się śmiałam sama do siebie. Jechałam na Żelazną tramwajem. Wsiadłam, skasowałam bilet, nie było wolnych miejsc, więc stanęłam sobie blisko miejsca "uprzywilejowanego". Tramwaj ruszył i po chwili czuję, jak mnie coś ciągnie za rękaw - pani wstała z miejsca "uprzywilejowanego" i powiedziała, żebym sobie usiadła :-) No oczy miałam większe niż zazwyczaj ze ździwienia, tego jestem pewna :-) Ja wiem, że brzuszek już widać, ale w kurtce wydawało mi się, że aż tak go nie widać hihi - najwyraźniej się myliłam.
Justynka - a mówiłam, że może być dziewczynka jak narzekałaś, że ruchy są mizerne :-)?! Gratulacje :-)
Antar - Świetne wiadomości :-) Gratuluję zdrowej córci :-)
Ja wczoraj pojechałam na badania, m.in. glukoza 50g. Dobrze, że pojechałam, bo do końca tygodnia Igor przesiedzi ze mną w domu a w przyszłą środę już mam wizytę, więc nie zdążyłabym zrobić badań, albo musiałabym go ciągnąć ze sobą...
Wczoraj się śmiałam sama do siebie. Jechałam na Żelazną tramwajem. Wsiadłam, skasowałam bilet, nie było wolnych miejsc, więc stanęłam sobie blisko miejsca "uprzywilejowanego". Tramwaj ruszył i po chwili czuję, jak mnie coś ciągnie za rękaw - pani wstała z miejsca "uprzywilejowanego" i powiedziała, żebym sobie usiadła :-) No oczy miałam większe niż zazwyczaj ze ździwienia, tego jestem pewna :-) Ja wiem, że brzuszek już widać, ale w kurtce wydawało mi się, że aż tak go nie widać hihi - najwyraźniej się myliłam.
Justynka - a mówiłam, że może być dziewczynka jak narzekałaś, że ruchy są mizerne :-)?! Gratulacje :-)
Antar - Świetne wiadomości :-) Gratuluję zdrowej córci :-)
traschka
Mama Marysi
Gosiaczek wspaniale, gratuluję!! Możesz już smiało kupować różowe falbanki))
Gosiaczek gratuluję zdrowej córuni! Swoja drogą jaka to ironia, że w naszym stanie najwiecej radości sptawiają nam wizyty u lekarzy (mam na myśli ginekologów). W normalnych warunkach wizyty u lekarzy raczej nie są czymś, co daje takiego kopa i wprawiaja w stan euforii
traschka
Mama Marysi
Setana dokładnie! Ja w ciąży zaliczyłam więcej wizyt u lekarza niż przez całe swoje życie...
Gosiaczek gratuluję zdrowej córuni! Swoja drogą jaka to ironia, że w naszym stanie najwiecej radości sptawiają nam wizyty u lekarzy (mam na myśli ginekologów). W normalnych warunkach wizyty u lekarzy raczej nie są czymś, co daje takiego kopa i wprawiaja w stan euforii
Setana dokładnie! Ja w ciąży zaliczyłam więcej wizyt u lekarza niż przez całe swoje życie...
hahaha faktycznie macie racje :-)
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Wiesz co z tym USG to śmieszna sytuacja wyszła, bo jak poszłam na pierwszą wizytę (5tc), to ginka dała mi skierowanie na USG i powiedziała, żebym się zapisała ok 12 tygodnia, no i tak zrobiłam. Potem miałam wizytę w 7tc i ona chyba zapomniała, ze wcześniej dała mi skierowanie, więc jak gdyby nigdy nic zapisałam się na kolejne USG na 14tc. Potem byłam w 12tygodniu na wizycie i znowu mi dała skierowanie, żebym się zapisała w okolicy 20tc, a jak poszłam na kolejną wizytę w 17tc to znowu mi dała, więc zapisałam się na 23tc... Nie wiem czy załapałaś ale generalnie to przez to, ze moja ginka ma już swoje lata...Powiedz mi, dlaczego masz tak często usg, ze względu na ciśnienie, cukrzycę?
Ja wczoraj pojechałam na badania, m.in. glukoza 50g.
A jak Twoje wyniki glukozy?