reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
zrobiłam pare fotek sposobem stop-klatka z filmiku i pstryk aparatem;-)
na 1 męskość: Zobacz załącznik 322057 rączki i oko.jpgZobacz załącznik 322059Zobacz załącznik 322060Zobacz załącznik 322061Zobacz załącznik 322062

Zołza- ja zawsze wiedziałam , że u Ciebie chłopiec będzie!! Tak jak u Ironii- do Was tylko synuś pasuje i już!
Bardzo się cieszę, że Mieszko będzie miał kolejnego kolegę i gratuluję z całego serca!:)

ciekawe skąd wiedzieli, że dobrze działa, przecież noworodek im nie powiedział "tak, brawo, zgadliście, boli mnie właśnie brzuszek":)

Andariel fajne fotki :)

Analizator płaczu spowodował u mnie niekontrolowany napad śmiechu ;) Dziewczyny zaufajcie sobie, swojemu instynktowi i swojej intuicji, a nie zaprogramowanemu urządzeniu... Za takie pieniądze to monitor oddechu można kupić, a chyba nikt nie zaprzeczy, ze to ważniejsze...

reklama
Do góry