reklama
Wybacz Silva, ale ja tam widzę rączkę ale rilaks, ja nie widzę po zmroku wiec to dlategoo GRATULUJĘ BARDZO !!
A ja.... uuuuu.... byłąm dziś u lekarza, na badaniach prenatalnych part 2, tym razem anatomiczne... i wszystko jest dobrze, dzidziuch rośnie, szaleje i sie popisuje przy urządzeniu do usg... serduszko całe zdrowe bez zadnych wad, żyłki wszystkie ładne, układ nerwowy tez bez zadnych wad, widac bylo pęcherz, dwunastnice, 2 nerki niepowiększone
No i 2 najważniejsze wiadomości... Termin porodu przesunął mi się aż o 8 dni !! Już nie terminu na 18 czerwca, a teraz mam na 10 czerwca !!
I druga wieść jest taka, że lejdis and... lejdis.... bo wielu trudach i błaganiach (lekarza do dziecka) bobson się uspokoił i pokazał kim jest Więc będzie ALEKSANDRA <3 Tatuś już zwariował na jej punkcie
A ja.... uuuuu.... byłąm dziś u lekarza, na badaniach prenatalnych part 2, tym razem anatomiczne... i wszystko jest dobrze, dzidziuch rośnie, szaleje i sie popisuje przy urządzeniu do usg... serduszko całe zdrowe bez zadnych wad, żyłki wszystkie ładne, układ nerwowy tez bez zadnych wad, widac bylo pęcherz, dwunastnice, 2 nerki niepowiększone
No i 2 najważniejsze wiadomości... Termin porodu przesunął mi się aż o 8 dni !! Już nie terminu na 18 czerwca, a teraz mam na 10 czerwca !!
I druga wieść jest taka, że lejdis and... lejdis.... bo wielu trudach i błaganiach (lekarza do dziecka) bobson się uspokoił i pokazał kim jest Więc będzie ALEKSANDRA <3 Tatuś już zwariował na jej punkcie
Ostatnia edycja:
Nadzieja:)
Fanka BB :)
silva rzeczywiście wielgachny. Synowa będzie miała wieeelki pożytek
katamisz
Anapi, tusenfryd, Doggi Na początek muszę Wam wszystkim pogratulować wyników i znajomości płci...
tusenfryd a to Twoje dziecię po kim tak wysportowane??przyznaj się?? świetna fotka pierwszy raz widzę taką pozycję...
silva no tu bez komentarza to zdjęcie pozostawię :-) Twoje dziecię zostało obdarzone przez naturę...
tusenfryd a to Twoje dziecię po kim tak wysportowane??przyznaj się?? świetna fotka pierwszy raz widzę taką pozycję...
silva no tu bez komentarza to zdjęcie pozostawię :-) Twoje dziecię zostało obdarzone przez naturę...
tusenfryd18
.
:
Ehhhh ,nieskromnie powiem że to po mamusi;-)chodziło sie na balet kiedyś
A tak na poważnie to sama nie wiem,jak zatrzymała aparature na tej pozycji to myślałam że mu coś sie stało,że moze jak jeździła tym sprzęciochem po brzuchu(dosyć mocno przyciskajac)to może mu te nogi połamała w biodrach
traschka
Mama Marysi
Tusen wow, ale piekne zdjęcie! Moje dzieciątko nie było tak fotogeniczne, w ogóle nie dało sobie zdjęcia zrobić
Silva noo... siusiak pierwsza klasa!!!
Doggi wielkie gratulacje))
Silva noo... siusiak pierwsza klasa!!!
Doggi wielkie gratulacje))
reklama
agatkaT
Dziewczyny gratuluję! :-) super wiadomości.
Też bym chciała wiedzieć co tam u mnie za gadzina siedzi.
Silva jeśli to Marysia, to ja zamawiam sobie Twojego Synka, głównie ze względu na tego dużego siuraka!
Też bym chciała wiedzieć co tam u mnie za gadzina siedzi.
Silva jeśli to Marysia, to ja zamawiam sobie Twojego Synka, głównie ze względu na tego dużego siuraka!