reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

traschka zobaczysz sama ,że zleci.Zaraz poniedziałek.A później znowu oczekiwanie na kolejną wizytę z niepokojem ;-) Ja dzisiaj dostałam zwolnienie lekarskie na 30 dni i na kolejną wizytę już czekam 14 lutego w walentynki :-)

reklama
Dziewczyny, kolejne cudowne wieści! Lena ma się doskonale, wszystko jest w najlepszym porządku. W czasie usg była pupa do dołu, dlatego trudno było dobrze jej się przyjrzeć, na szczęście na koniec dała sobie zrobić fotkę :-) Mamy też film na pamiątkę. Cudowny dzień! A swoją drogą to dziwne, bo podczas badania wierciła się jak oszalała, a ja nic a nic nie czuję!!
1.jpg

ale fajne zdjęcie,wygląda jakby ją ktoś za główkę obejmował:-D,śliczne i jakby miała blzukę z kokardą wielką:-)

Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt, no i zazdroszczę ślicznych zdjęć:) Czekamy zatem na następne wizyty. Jak tak czytam o tym stresie przed połówkowym to mam wrażenie jakbym czytała nas przez usg genetycznym :)

Leżenie pomogło, nawet jak nigdy zasnęłam po południu na godzinkę i już jest troszkę lepiej, brzuch się troszkę rozluźnił a i maluszek o sobie przypomniał po całym dniu ciszy :) także jestem już spokojniejsza :-) tylko teraz nie zasnę pewnie do drugiej w nocy albo gorzej...

dagamit gratuluję i cieszę się że wszystko jest w porządku :-)

Ostatnia edycja:
silva ale superowa ta rączka:-).rozbawił mnie tekst o fotce z siusiakiem do portfela:-D
gratuluje Ci.
saffi powodzenia na wizycie.
dagamit tobie też gratulation.

reklama
Do góry