reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Same dobre wiadomości :) ja mam połówkowe dopiero 26 stycznia, ale mąż zapowiedział, że choćby miał wziąć urlop, to będzie ze mną :D Mam nadzieję, że z moim Okruszkiem też wszystko w porządku. Odkąd czuję ruchy jestem spokojniejsza, a rusza się dość często. Aż się z mężem śmiejemy, że pewnie z ADHD się urodzi ;) Ale nawet jeśli, to damy radę, mamusia po niejednym szkoleniu, kilkoro dzieci w pracy się trafiło, więc postępować umie ;) Ciekawa jestem tylko, czy to córcia, czy synuś, bo tak mówić "ono" jakoś mi nie bardzo pasuje :)

Zebrra, ja się zastanawiałam, czy to normalne, że tak nisko mi się kokosi, ale jeśli nie tylko mi, to chyba dobrze :)

reklama
Dziękuję kochane...a tak bardzo się bałam tej wizyty.Kurcze strach ma wielkie oczy nie potrzebnie!!
Agabre
moja malutka (bo tak już mogę o "niej" mówić :tak:) w dalszym ciągu kokosi mi się niziutko...zazwyczaj jak siedzę lub stoję.Natomiast jak się położę to wydaje mi się,że jest już troszkę wyżej.To jest normalne na tym etapie ciąży...nie denerwuj się więc :tak:

Dziewczyny Gratuluję wizyt!!!!!!!!!!!!!
Piekne zdjecia!
Katamisz - będziesz miała parkę :-). Super!!!
Teraz czekamy na wieści od Dagamit!

Dziewczyny - gratuluję udanych wizyt i poznania płci maleństwa :-)

Katamisz- mam nadzieję, że Twój synek cieszy się na wieść o siostrzyczce równie mocno jak mój :-)

Dziękuję dziewczynki.
Powiem Wam ,że bałam się troszkę że będzie chłopiec...bo mój synek nie przyjmował do siebie myśli ,że nie będzie siostry!!On od samego początku jak usłyszał o ciąży to od razu mówił,że będzie miał siostrę...nie chciałabym go rozczarować:-)Udało się i będzie siostra!!A tak czułam od początku...

Zebrra, ja się zastanawiałam, czy to normalne, że tak nisko mi się kokosi, ale jeśli nie tylko mi, to chyba dobrze :)
Jasne, że dobrze :)

Ja najbardziej czuję, kiedy położę się na wznak i nogi mam wyprostowane, wtedy maluch robi się mega ruchliwy ;) Czasem też jak siedzę czuję kopniaczka, jak stoję to raczej nie :)

Katamisz, super, gratulacje!

reklama
Dziewczyny, dziewczynka. Śliczna jest, nosek ma zadarty po mamusi. Wyniki książkowe, wszystko w normie. Gdy lekarz robił zdjęcie, akurat piła. Wargi sromowe bardzo wyraźne. Ale się cieszę :-)

Do góry