reklama
Dusiorek ale masakryczna historia! To potwierdza tylko teorię, że dobry lekarz to skarb! Bądź dobrej myśli, nie denerwuj się i zmień gina!!! Na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki!!
Najśmieszniejsze jest to że to był bardzooooo dobry lekarz, chyba w pierwszej 5ce we wrocławiu. Ten poprzedni, który mi przedziurawł macicę podczas łyżeczkowania też był w czołówce... to chyba jakieś fatum nademną jest
Ale ten dzisiejszy był naprawdę rzeczowy no i odpowiadał mi temperamentem, jakoś tak fajnie się z nim czułam, to chyba będzie ten....
Dusiorek, masakra taka historiaa, tyle pomyłek
naszczęście lekarz znalazł zarodek !! nie denerwuj sie za bardzo bo to zaszkodzi maleństwu. wierze że będzie dobrze! i Trzymam kciuki za Twoją fasolke!!
będzie dobrze !
naszczęście lekarz znalazł zarodek !! nie denerwuj sie za bardzo bo to zaszkodzi maleństwu. wierze że będzie dobrze! i Trzymam kciuki za Twoją fasolke!!
będzie dobrze !
Sylwia'
Fanka BB :)
Dziewczyny,
ostatnią @ miałam 9 września. Wczoraj na badaniu USG babka nic mi nie powiedziała. Pytała jedynie czy mam regularne @. I powiedziała że widać tylko pęcherzyk. Mam przyjść na badanie za 2 tygodnie.
Wyliczyła mi termin na 29.06 i powiedziała że ciąża młodsza niż 5 tyg
a powinien być 7 tydzień i termin na 16.06.
Wiem że wszystko może się przesunąć o kilka dni ale to że owu przesuneła się o 2 tygodnie wydaje mi się mało prawdopodobne(((((
Co o tym myślicie.... Wymyślam sobie problemy czy coś jest nie tak??
ostatnią @ miałam 9 września. Wczoraj na badaniu USG babka nic mi nie powiedziała. Pytała jedynie czy mam regularne @. I powiedziała że widać tylko pęcherzyk. Mam przyjść na badanie za 2 tygodnie.
Wiem że wszystko może się przesunąć o kilka dni ale to że owu przesuneła się o 2 tygodnie wydaje mi się mało prawdopodobne(((((
sylwia ja miesiaczke mialam ostatnio 10 wrzesnia...
no ale owulke mialas moze pozno dlatego tak wyszlo. Ja moge sobie wyliczyc bo my mielismy jeden strzal, doslownie jedne tulaski ale u Ciebie to ja nie wiem. Ale mozliwe jest ze mialas owulke pozno z tad te 2 tyg... tak mi sie wydaje.
chcesz to podam Ci na priva moje haslo i login do pewnego portalu gdzie tam widac ze owulke mialam roznie (robilam wykresy i badalam sie codziennie) nawet roznica byla tygodniowai poltora tyg. Wiec wszystko jest mozliwe kochana
no ale owulke mialas moze pozno dlatego tak wyszlo. Ja moge sobie wyliczyc bo my mielismy jeden strzal, doslownie jedne tulaski ale u Ciebie to ja nie wiem. Ale mozliwe jest ze mialas owulke pozno z tad te 2 tyg... tak mi sie wydaje.
chcesz to podam Ci na priva moje haslo i login do pewnego portalu gdzie tam widac ze owulke mialam roznie (robilam wykresy i badalam sie codziennie) nawet roznica byla tygodniowai poltora tyg. Wiec wszystko jest mozliwe kochana
Dziewczyny,
Jak cykle są nieregularne, to możliwe. Nie wiem, czy aż o tak dużo, ale możliwe. Fasolka też może się troszkę wolniej rozwijać i to jest normalne. No ale za tydzien to już na bank powinnaś coś widzieć
Sylwia'
Fanka BB :)
To oznacza że owulacje miałam 32 dc a cykle mam 30 dniowe.
Obawiam się że jajo albo jest puste albo maluch się nie rozwija..
larvunia- aby było wszysko ok to cykl w którym zafasolkowałam musiał być 41 dniowy. Miałaś kiedyś tak długi? Dodam tylko że ja mam cykle regularne 30 dniowe.
Obawiam się że jajo albo jest puste albo maluch się nie rozwija..
larvunia- aby było wszysko ok to cykl w którym zafasolkowałam musiał być 41 dniowy. Miałaś kiedyś tak długi? Dodam tylko że ja mam cykle regularne 30 dniowe.
reklama
kochana ja mialam max 27 dniowe... a dwa razy zdazylo mi sie 33 dniowe... no czyli o 6 dni mi sie przesuwala owulka. I Faze lutealna mialam zawsze 12-13 dniowa... ale owulka roznie przychodzila.
Nie wiem jak CIe pocieszyc... badz dobrej mysli...
Nie wiem jak CIe pocieszyc... badz dobrej mysli...