reklama
traschka
Mama Marysi
Iza wielkie gratulacje!! Wspaniałe wieści
Katamisz ja niestety muszę czekać aż do poniedziałku, nie wiem jak to wytrzymam....!!!
Katamisz ja niestety muszę czekać aż do poniedziałku, nie wiem jak to wytrzymam....!!!
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Iza garatulacje!!! Bedziesz miała parke
ironia&*10000
Ja mam wizytę jutro rano. Proszę o kciuki:-)!!
ironia&*10000
Ja mam wizytę jutro rano. Proszę o kciuki:-)!!
pyra909
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny ja już po wizycie. Niby wszystko jest ok,ale ja sie martwie:/
Dzidziuś jest ułożony pupcią do dołu a do tego mam łożysko ułożone z przodu. Lekarz mówił,ze jest ok ale ja źle się z tym czuje:/
Synuś nie chciał dzis pokazać siurka, ale wszystko jest ok Nadal o tydzień większy Od główki do pupy ma 12,5 cm
Iza i Aestimaaaa wam Gratuluje
Dzidziuś jest ułożony pupcią do dołu a do tego mam łożysko ułożone z przodu. Lekarz mówił,ze jest ok ale ja źle się z tym czuje:/
Synuś nie chciał dzis pokazać siurka, ale wszystko jest ok Nadal o tydzień większy Od główki do pupy ma 12,5 cm
Iza i Aestimaaaa wam Gratuluje
Pyra, nie matrw się, dzidziuś ma jeszcze 20 tygodni, żeby się obrócić, a łożysko na przedniej ścianie to nic nienormalnego, najważniejsze, żeby nie było za nisko
12,5 cm)) To pewnie jak się wyprostuje to ma ze 20
Głowa do góry!!!
12,5 cm)) To pewnie jak się wyprostuje to ma ze 20
Głowa do góry!!!
pyra909
Początkująca w BB
Dzięki Silva za słowa otuchy
Mój lekarz mówił mi to samo,tylko wiecie jak to jest...
Chciałybyśmy słyszeć tylko te dobre rzeczy a tych złych nie:/
Gin mówił,ze moze miec nawet i 25cm. jakby się wyciagnoł Zastanawia mnie gdzie on się tam mieści
Mój lekarz mówił mi to samo,tylko wiecie jak to jest...
Chciałybyśmy słyszeć tylko te dobre rzeczy a tych złych nie:/
Gin mówił,ze moze miec nawet i 25cm. jakby się wyciagnoł Zastanawia mnie gdzie on się tam mieści
Wiem Pyra, ja też się martwię jak tylko lekarz zrobi nie taką minę jak powinien i analizuję potem w domu o czym on myślał i czy na pewno wszystko jest ok. Ciężarówki mają tendencję do samonakręcania paniki Ja też się martwię moim łożyskiem na ujściu szyjki, chociaż lekarz zepewnia że u 99% kobiet do 32 tc się podniosi... ale ja i tak się będę do tego czasu martwić, tak już przyszłe mamy mają i już
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Nie rozumiem Pyra czemu Cię martwi ułożenie dzidziusia, przecież na tym etapie jest zmienne- mój na każdej wizycie jest w innej pozycji. Na razie mają dużo miejsca, to fikają i co chwila zmieniają ułożenie
Ja też mam łóżysko z przodu i nie widzę w tym nic niepokojącego NO, trochę tylko szkoda, ze przez to słabiej czuć ruchy, ale przecież nie to jest najważniejsze, tylko to żeby dzidzius był zdrowy
Także nie martw się, bo nie masz czym
Ja też mam łóżysko z przodu i nie widzę w tym nic niepokojącego NO, trochę tylko szkoda, ze przez to słabiej czuć ruchy, ale przecież nie to jest najważniejsze, tylko to żeby dzidzius był zdrowy
Także nie martw się, bo nie masz czym