reklama
Dzastina222
Czekam..
Antar wiedziałam że wszystko bedzie dobrze Jeszcze troszkę i krwiaczek pójdzie w zapomnienie...
Forever gratuluję dziołszki...ach.. moje marzenie
Może dziś sie dowiem czegoś wiecej na temat płci mojego maleństwa
dobra zmykam dziewczyny...proszę o kciukaski o 13:50 buziaki zostawiam
Forever gratuluję dziołszki...ach.. moje marzenie
Może dziś sie dowiem czegoś wiecej na temat płci mojego maleństwa
dobra zmykam dziewczyny...proszę o kciukaski o 13:50 buziaki zostawiam
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
Hej mamuśki ;-) strasznie się bałam wczorajszej wizyty, ale jak się okazało "nie taki diabeł straszny"
TSH ma prawo być nieco obniżone w ciąży, ale badanie powtórzymy za miesiąc, maleństwo nie chciało pokazać płci
leżało z nóżkami pod brodą Ciśnienie z wizyty na wizytę coraz wyższe (stąd te okrutne migreny!!!!!) - mam mierzyć codziennie i jak będzie wysokie to włączamy leki. Aaaa no i mam łożysko dość nisko - zdaniem lekarza - powinno się podnosić, ale jeśli tak nie będzie to grozi mi cesarskie cięcie. To się nazywa "łożysko przodujące" czy jakoś tak. No a sama waga stoi w miejscu, lekarz uważa, że powinnam chociaż 1 kg przytyć. No ale jem 5 razy dziennie małe porcje (by nie doprowadzać do mdłości i zgagi) sporo warzyw owoców, chude mięso, kasze, soki i mleko + witaminy dla kobiet w ciąży. Sam brzuszek już widać . Przy 60 kg to wzrost wagi chyba tak nie galopuje, nigdy nie miałam niedowagi. Moja mama w obu ciążach przybrała po 8 kg, moze to rodzinne. Chudo nie wyglądam, to na pewno więc chyba jeszcze martwić się nie muszę. Od lutego pewnie się zacznie szybki przyrost masy.
TSH ma prawo być nieco obniżone w ciąży, ale badanie powtórzymy za miesiąc, maleństwo nie chciało pokazać płci
leżało z nóżkami pod brodą Ciśnienie z wizyty na wizytę coraz wyższe (stąd te okrutne migreny!!!!!) - mam mierzyć codziennie i jak będzie wysokie to włączamy leki. Aaaa no i mam łożysko dość nisko - zdaniem lekarza - powinno się podnosić, ale jeśli tak nie będzie to grozi mi cesarskie cięcie. To się nazywa "łożysko przodujące" czy jakoś tak. No a sama waga stoi w miejscu, lekarz uważa, że powinnam chociaż 1 kg przytyć. No ale jem 5 razy dziennie małe porcje (by nie doprowadzać do mdłości i zgagi) sporo warzyw owoców, chude mięso, kasze, soki i mleko + witaminy dla kobiet w ciąży. Sam brzuszek już widać . Przy 60 kg to wzrost wagi chyba tak nie galopuje, nigdy nie miałam niedowagi. Moja mama w obu ciążach przybrała po 8 kg, moze to rodzinne. Chudo nie wyglądam, to na pewno więc chyba jeszcze martwić się nie muszę. Od lutego pewnie się zacznie szybki przyrost masy.
traschka
Mama Marysi
Antar ogromnei się cieszę, że krwiaczek się zmniejsza! Niebawem całkiem zniknie
Gosiaczek gratki!!! Widzisz, wszystkim sie za bardzo przejmujemy, zupełnie niepotrzebnie Ja też się stresowałam ale jest super
Gosiaczek gratki!!! Widzisz, wszystkim sie za bardzo przejmujemy, zupełnie niepotrzebnie Ja też się stresowałam ale jest super
ramari
forever, antar, gosiaczek gratuleje wizyt!
Dzastina też mam dzisiaj wizytę i też marzy mi się dziewczynka :-)
Dzastina też mam dzisiaj wizytę i też marzy mi się dziewczynka :-)
dziewczyny przynoście tylko takie dobre wieści, gratuluję wam wizyt i życzę wszystkim żeby dzidzie się okazały dziewczynkami lub chłopczykami, tak jak mamusie sobie tego wymarzą :-)
Ja mam wizytę dopiero 5 stycznia, a już nie mogę się doczekać....
trzymam kciuki za was wszystkie dzisiaj
Ja mam wizytę dopiero 5 stycznia, a już nie mogę się doczekać....
trzymam kciuki za was wszystkie dzisiaj
reklama
ramari
Dziewczyny ja już po. Maleństwo ładnie rośnie :-)
Moja szyjka jest "długa jak łabędzia" Ma 4 cm.
Po zmolestowaniu lekarki o płeć powiedziała, że nie jest pewna, ale chyba coś tam dynda.
Więcej dowiem się 18 stycznia na usg połówkowym. Trzeci chłop w domu ( a z psem czwarty) to będzie wyzwanie
Moja szyjka jest "długa jak łabędzia" Ma 4 cm.
Po zmolestowaniu lekarki o płeć powiedziała, że nie jest pewna, ale chyba coś tam dynda.
Więcej dowiem się 18 stycznia na usg połówkowym. Trzeci chłop w domu ( a z psem czwarty) to będzie wyzwanie
Ostatnia edycja: