reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

justynka to dobrze że wszystko w porządku, ja w 12 tyg miałam NT 1,6 mm i lekarz powiedział że około tego wyniku tzn. że w porządku. Fajnego krakowiaka lub krakowianke będziesz miała

reklama
Hejka
USG genetyczna mam już za sobą i jestem znacznie spokojniejsza :sorry2: przepłaciłam to paroma nieprzespanymi nocami i straszną nerwówką ale przynajmniej wiem ze dzidziuś ma się dobrze :tak::biggrin2: wyniki super - lekarz powiedział ze maluszek jest na 96% zdrowiutki w związku z czym moje nastawienie co do dodatkowych badan na kryptorze troszke sie zmienilo...podobno to tylko 2% roznicy bo badanie krwii daje 98% pewnosci a ze wzgledu na moj wiek (26 lat) zostało mi to delikatnie wyperswadowane - co o tym myslicie?
Poza tym bolo fanatstycznie, emocje wzieły gore jak zobaczylam jak moj maluszek podskakuje i macha rączkami i nożkami, fikalo koziolki tak bardzo ze nie moglam powstrzymac sie od usmiechu i lez - niesamowite przezycie :biggrin2:

Ja właśnie wróciam z wizyty, NT 1,2 mm, cała reszta też jest w porządku także cieszę się bardzo, rozwija sie prawidłowo kość nosowa widoczna, serduszko bijące, nózki, rączki w ruchu...ech było cudownie :)

Witam
Ja już po wizycie :-). Wszystko jest w jak najlepszym porządku i powiem Wam, że.............mam w brzuszku dziewczynkę. na 100%!!!!!!

Mamusia, Kate, Doris, gratulacje!

Doris, super, że dziewczynka, chciałaś co?

Forever_young, przecież Aniii napisała co było przyczyną...

EDIT: Przepraszam, widzę, ze Aniii edytowała posta...

Ostatnia edycja:
antar - kurcze sama nie wiem od czego mi się to zrobiło...bo siedze od 4 tygodnia w domu, jedyne co było takie nie fajne to ..ten wybuch auta ktory mnie mega zestresował, kilka wyjazdów do rodziców ok 200 km, siedzenie prz kompie jakies 6 h dziennie... moze to to...
na razie oszczędzam sie tak bardzo ze spac mi sie chce z nic nie robienia i tak codziennie... :)

czy ktos juz wysłała anii te materiały bo nie wiem czy szukac ich na necie? :)

justynka - fajnie ze mały jest zdrowy :D mój też krakowiak , ale raczej drapapie sie po głowie jak mysli ma po ojcu...co mnie strasznie wkurza - zwłaszcza jak jedziemy autem.... :)

Ironia, Ja wysłałam Anii pw. No ja własnie nie wiem zebrra co było przyczyną i to mnie przeraża, bo nie mogę zrozumieć jak to jest że jest ok i nagle koniec. Wczorajszą inf. okupiłam snem, ze pojechałam na ip z tym bólem brzucha a tam powiedzieli ze mój maluch jest oplątany pępowina i nie wiadomo czy przeżyje! Koszmar.

Dziewuszki, gratuluję udanych wizyt a Tobie Doris córeńki- to się Dominisia ucieszy:)
Macie wybrane już imię??

reklama
Do góry