reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Ironia, ale szyjka dobra????
Kochana, może ta krew z tego krwiaka co się opróżnia? Często tak się zdarza. Nie martw się, tyle osób ma krwiaki - ja znam conajmniej kilka dziewczyn i wszystkim się wchłonął! Naprawdę!! Leż- tzrymam mocno kciuki i wiem, że będzie dobrze- Mały już duży i silny. Na następnej wizycie pewnie po krwiaku nie będzie już śladu- kiedy idziesz?

reklama
Setana, możesz mi wysłać- spróbuję Ci wstawić. NIe wiem czy się uda, ale mogę spróbować. Ja k będziesz chciała- daj znać podam Ci maila

Ironia mocno trzymam kciuki! Grunt to pozytywne myślenie i stosuj się do zaleceń pani ginekolog. Wszystko będzie dobrze przekonasz się . Ściskam gorąco.

Ironia, Współczuję Kochana, leż i myśl teraz tylko o sobie i maluchu, żadnego gotowania obiadków itp. Wstawaj tylko do wc... Nie ma co ryzykować... Trzymam kciuki i wierzę, ze będzie dobrze!

ironia...myslałam dzisiaj o Tobie...leż, leż i leż, i zero gotowania obiadków...będzie dobrze...nie ma innej opcji...Bąbel już jest silny więc dacie radę...3mam mocno kciuki

Ironia leż kochana i wypoczywaj. Trzymam za was kciuki!!! Przynajmniej nadrobisz zaległości serialowe i książkowe!:) Wierzę, że będzie dobrze, potrzeba tylko trochę czasu żeby wszystko się uspokoiło. Ściskam:)

ironia ja też intensywnie myślałam o Tobie i martwiłam się, że się nie odzywasz :-(
Kochana ważne, ze z maleństwem wszystko OK. Leż odpoczywaj i tak jak mówią dziewczyny wstawaj tylko do WC. MOcno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
kajt gratuluje udanej wizyty!

reklama
ironia ja również trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&. Duuuuuużo odpoczywaj.
Ja też miałam na początku krwiaka. Ale na szczęście wchłonął się. Także na pewno wszystko będzie ok. Najważniejsze, że z szyjką i z dzidziunią jest wszystko ok.

Do góry