reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Antar fantastycznie z maluszkiem wszystko jak być powinno:-) Co do torbieli to mam nadzieję, że jednak się wchłonie i nie będzie potrzeby cięcia. Trzymam za to kciukaski. Kiedy masz kolejną wizytę?

O jej.. nie było mnie kilka dni i tyle naskrobałyście że nadrobić nie mogę:)
U mnie wsio ok.. chociaż nie dawno się chwaliłam że mnie nic nie boli i nie szczyka... i zonk.
Od soboty tak mnie pachwiny ciągną że chodzić nie mogę he he he .... i po co się cieszyłam? :):):)

Antar ja przed ciażą często miałąm torbielę... ale po luteinie same się wchłaniały. Jeden raz miał 6 cm... w ciązy to ponoć normale, nie martw się wchłonie się... tylko współczuję ci bólu... bo to dziadostwo boli strasznie:(

Forever ja tak miałam w 24 tygdoniu pierwszej ciąży,ból na wyskokości nerki z prawej strony pleców, bolało jak jasna... nie obeszło się bez maści przeciwbólowej miejscowej( poleconej przez gina na receptę) no i termofor dobrze mi robił choć nie jest zalecany w ciąży (bo to łożysko ma być najlepiej ukrwione a nie plecy:)).Trzymało tydzień i poszło sobie.
Dokładnie jest tak jak piszesz. W nocy było już lepiej. Najlepiej mi robi jak chodzę.

Antar....gratuluję udanej wizyty...i u Ciebie też dziewczynka...ciekawe czy nam się podejrzenia sprawdzą...oj jak bardzo bym chciała

antar gratki!!! ale super ja tez bym juz chciala wiedziec co i jak i do soboty musze czekać...mam nadzieję ze doktor powie czy chlopczyk będzie czy dziewczynka:)

reklama
Ja też mam jakąś nieuzasadnioną nadzieję że się wchłonie.Co więcej mam niemal chorą pewność że się zaczęła zmniejszać i zmniejszać, to taka moja silna perswazja:) Gin mówi że małe szanse teraz są na wchłonięcie. Tak jak poszukałam w necie to ta moja torbiel wcale nie jest taka mega wielka, jak mówi gin, dziewczny mają znacznie większe. Moja ma obecnie 5 cm na 2,7 , a miała 5 na 3,5 więc dla mnie to jest jakieś zmniejszenie, gin mówi że w granicach błędu pomiaru,ale on tamsię nie zna:) Ja wiem że się wchłonię...

Do góry