reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Akow - gratulacje!!!!
Piszecie, że będą chłopaczki Antosie???
A u mnie jak się sprawdzi, to dziewczynka bedzie Antosia albo Julcia. Oczywiście o ile sprawdzi się moje przeczucie :-)

Zebrra - no tu jest własnie problem z imieniem dla chłopca, bo ja chciałam Oliwiera a mąż Huberta. Niestety mi Huber nie pasuje wcale a jemu Oliwier więc zaczeliśmy szukać innego. Niestety te imiona które mi się podobają nie podobają się mojemu M a te które jemu to mi się nie podobają. Jedyne imię męskie co do którego jesteśmy zgodni to Kubuś. Wiem, że to najpopularniejsze imię męskie od paru lat ale trudno. Będzie Kubuś :-)

Doris, myślę, ze jeśli Wam się Kubuś podoba, to nie ma co przejmować się tym, że jest to popularne imię :) My też mamy kłopot z chłopcem, bo jak cokolwiek proponuję mojemu mężowi, to słyszę "nie", "chyba żartujesz" itp :)

no nie dał mi lekarz skierowania na USG,no nie dał mi:no:,ale wyciągnęłam zwolnienie na 28 dni ,bo chciał dać tylko na 14,i patrzył krzywo,bo w tamtej ciąży mu płaciłam za każde,a teraz ani mi to przez myśl nie przeszło:cool:
w pon.miałam iść do prywatnego,ale jak mam już zwolnienie to pójdę w czwartek..
czy jest coś takiego jak nr choroby?tzn,czy muszę powiedzieć prywatnemu,że mam już zwolnienie i następne musi mieć taki sam nr?bo następne będę brać od niego.

Doris- Antosię- tylko nie Julkę- na placu zabaw co druga dziewczynka to Julcia!
Ramari- z Tobą mam zagwozdkę, bo mi się nic w głowie nie wyświetla... sama jestem ciekawa kogo tam masz:)

reklama
Doris, myślę, ze jeśli Wam się Kubuś podoba, to nie ma co przejmować się tym, że jest to popularne imię :) My też mamy kłopot z chłopcem, bo jak cokolwiek proponuję mojemu mężowi, to słyszę "nie", "chyba żartujesz" itp :)
To ja to samo słyszałam!!! Ale jest Kubuś i jak będzie chłopiec to tak zostanie :-)

Do góry