reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Akow - gratulacje!!!!
Piszecie, że będą chłopaczki Antosie???
A u mnie jak się sprawdzi, to dziewczynka bedzie Antosia albo Julcia. Oczywiście o ile sprawdzi się moje przeczucie :-)
Piszecie, że będą chłopaczki Antosie???
A u mnie jak się sprawdzi, to dziewczynka bedzie Antosia albo Julcia. Oczywiście o ile sprawdzi się moje przeczucie :-)
ramari
Fanka BB :)
akow gratulacje!!!
Aestima a co Ci mówi intuicja odnośnie płci mojego maleństwa? Zrobimy potem statystyki jaką masz skuteczność :-)
Aestima a co Ci mówi intuicja odnośnie płci mojego maleństwa? Zrobimy potem statystyki jaką masz skuteczność :-)
zebrra
Potrójna mama :)
Dziękuję, mi też bardzo się podobazebrra Lenka to sliczne imie dla dziewczynki
Doris, a jeśli przeczucie Cię zawiedzie? Jakie macie typy na chłopca?
Zebrra - no tu jest własnie problem z imieniem dla chłopca, bo ja chciałam Oliwiera a mąż Huberta. Niestety mi Huber nie pasuje wcale a jemu Oliwier więc zaczeliśmy szukać innego. Niestety te imiona które mi się podobają nie podobają się mojemu M a te które jemu to mi się nie podobają. Jedyne imię męskie co do którego jesteśmy zgodni to Kubuś. Wiem, że to najpopularniejsze imię męskie od paru lat ale trudno. Będzie Kubuś :-)
zebrra
Potrójna mama :)
Doris, myślę, ze jeśli Wam się Kubuś podoba, to nie ma co przejmować się tym, że jest to popularne imię My też mamy kłopot z chłopcem, bo jak cokolwiek proponuję mojemu mężowi, to słyszę "nie", "chyba żartujesz" itp
justynka1
Mamusia Antoniusia
no nie dał mi lekarz skierowania na USG,no nie dał mi,ale wyciągnęłam zwolnienie na 28 dni ,bo chciał dać tylko na 14,i patrzył krzywo,bo w tamtej ciąży mu płaciłam za każde,a teraz ani mi to przez myśl nie przeszło
w pon.miałam iść do prywatnego,ale jak mam już zwolnienie to pójdę w czwartek..
czy jest coś takiego jak nr choroby?tzn,czy muszę powiedzieć prywatnemu,że mam już zwolnienie i następne musi mieć taki sam nr?bo następne będę brać od niego.
w pon.miałam iść do prywatnego,ale jak mam już zwolnienie to pójdę w czwartek..
czy jest coś takiego jak nr choroby?tzn,czy muszę powiedzieć prywatnemu,że mam już zwolnienie i następne musi mieć taki sam nr?bo następne będę brać od niego.
justynka1
Mamusia Antoniusia
u mnie to samo,nic mu się nie podobaDoris, myślę, ze jeśli Wam się Kubuś podoba, to nie ma co przejmować się tym, że jest to popularne imię My też mamy kłopot z chłopcem, bo jak cokolwiek proponuję mojemu mężowi, to słyszę "nie", "chyba żartujesz" itp
reklama
To ja to samo słyszałam!!! Ale jest Kubuś i jak będzie chłopiec to tak zostanie :-)Doris, myślę, ze jeśli Wam się Kubuś podoba, to nie ma co przejmować się tym, że jest to popularne imię My też mamy kłopot z chłopcem, bo jak cokolwiek proponuję mojemu mężowi, to słyszę "nie", "chyba żartujesz" itp