reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Ja myśle że lekarz nie pytany nie powinin mowic o płci.Z drugiej strony lekarz uprzedzony przez pacjetke ze nie chce wiedziac plci ,może ci wywalic cieta riposta (bo różni sa ludzie),a po co sie stresowac.
Nie wiem ja chyba nic bym sie nie odzywała.

reklama
Zołza- chłopak;) Ale wiesz- moja intuicja coś ostatnio do bani (a kiedyś była moją mocną stroną).
Sylwia, mi się wydaje, że spyta czy chcesz wiedzieć, ale ja bym na Twoim miejscu od razu powiedizała "Panie doktorze, jakby co to my nie chcemy znać płci"

zebrra...hehe..też dziewczynka?... ciekawe czy sie sprawdzą podejrzenia
Sama jestem ciekawa, bo swojej intuicji to już nie ufam (w ciąży z Wiką byłam pewna, ze urodzę chłopca, z Jasiem, ze dziewczynkę), no ale to były słowa lekarki (chociaż uprzedzała, żebym jeszcze się twardo tego nie trzymała)...

zebrra,ale to chyba też zależy od lekarza-ja miałam chyba 4 albo 5 tych USG państwowo.
Tak, tak jak też miałam ich więcej, ale standardowo są trzy... :)

Aestima, też obstawiam Antosia :)

tak mi sie milo czytalo wasze radosci po usg ganetycznym, a teraz i ja juz moge sie cieszyc, rano mielismy robione i wszystko jest ok, a dzidzia taka jaka powinna:)
co do plci to pani doktor nam pokazala w ktorym miejscu mamy patrzec i moze my rozpoznamy:) hihih oczywiscie nic nie bylo widac:)

Zebrra- no wszyscy są za tym Antosiem, ale na samym już naszym forum byłyby trzy a Mieszko tylko jeden:) I mąż ma Michał- synek Mieszko by pasował. No jeszcze pomyślimy, ale już tylko te dwa imiona rozważamy:) Dobre i to.

Aestima, wszystko jeszcze może się zmienić :) mówię odnośnie imion :)

Wika miała być Mają albo Julią, a Jasiek - Zuzią... A teraz jeśli będzie dziewczynka, to nie będzie ani Mają, ani Julią, ani Zuzią, tylko Lenką :) Dla chłopca póki co Bartuś, ale to jeszcze niezbyt pewne imię...

reklama
Do góry