reklama
ramari
Fanka BB :)
Dagamit mój synek urodzony w terminie (dokładnie 38+1) z wagą 2300 i 49 cm jest zdrowy i nic mu nie brakuje. Już w 12 tyg był o tydzień mniejszy. Nie masz się czym przejmować naprawde, dopóki dzidzia rośnie jest wszystko OK.
Doris u mnie Przemcio był mniejszy i jak nic ma pisiorka. Teoria u nas się nie sprawdza...
justynka ja w pierwszej 3d nie robiłam, ale teraz bardzo chce ale dopiero ok 20tyg
zołza super akrobata/tka Gratuluje udanej wizyty!
zebrra gratulacje!!! super foteczka
Doris u mnie Przemcio był mniejszy i jak nic ma pisiorka. Teoria u nas się nie sprawdza...
justynka ja w pierwszej 3d nie robiłam, ale teraz bardzo chce ale dopiero ok 20tyg
zołza super akrobata/tka Gratuluje udanej wizyty!
zebrra gratulacje!!! super foteczka
Nadzieja:)
Zebrra sliczne malenstwo. To ja się teraz wzoruje się na twoim zdjęciu, wyobrazajac sobie mój skarb)) Gratulacje!
JA zolza super dzidziuś Potem na żywo te akrobacje jeszcze bardziej bawią i ekscytują
U mnie już bez krwawienia, sytuacja się chyba unormowana, tylko traktuję się jak jajko
Zosię podnoszę tylko do mycia pupy jakieś pół metra, a tak to wszystko mąż, który nagle wielce zdziwiony że mu tyle obowiązków doszło
U mnie już bez krwawienia, sytuacja się chyba unormowana, tylko traktuję się jak jajko
Zosię podnoszę tylko do mycia pupy jakieś pół metra, a tak to wszystko mąż, który nagle wielce zdziwiony że mu tyle obowiązków doszło
tusenfryd18
nagle wielce zdziwiony że mu tyle obowiązków doszło
Ale jakie sodkie te obowizki:-)
Fajnie e u Ciebie wszystko wporzatku,oby ju wiecej nie bylo takich niemiych niespodzianek
forever_young
Niemłoda mama Młodej
W temacie cytologii to mi moja gin powiedziała, że robi się w każdym trymestrze. Jak na razie I grupa jak nigdy.
reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Zolza, Zebrra świetne zdjęcia, super, że wszystko w porządku. Ach ja jeszcze musze tydzień muszę poczekać na nasze pierwsze spotkanie