reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Wszystkim wizytującym wielkie gratulacje !!!!
DzikaBez - śliczna córunia !!!
Nika - gratuluję córeczki , stópki fajne . Jej też się podobają najwyraźniej :tak:
Isis - gratuluję syna !!!!
MamaTrójki - zdjecia rewelacyjne !!!! Szkoda , że lekarz taki lakoniczny .

Nika gratuluję udanej wizyty, zdjęcia śliczne! :)

MamaTrójki ja I prenatalne i teraz połówkowe mam właśnie w tym centrum Sadowski (link MatkiEwy). Za I prenatalne płaciłam 250pln, ale teraz mam skierowanie, moja DR Dorota Kuka tam pracuje i będę miała połówkowe za free. Mają tam super sprzęt.

Ja już po..
Lekarz ogólny:
DR stwierdziła, że nie podobają jej się moje worki pod oczami (nigdy nie myślałam, że je mam) i dostałam skierowanie na tysiące badań na nerki. Nie podoba jej się też moja szyja i dostałam skierowanie do onkologa na USG tarczycy. Nie podoba jej się też "klikanie" w moim sercu i tętno dlatego do kardiologa też mam skierowanie... przyszły tydzień cały po lekarzach...

Ginekolog:
U Franka wszystko dobrze. Spał sobie:) nie czuje jeszcze wyraźnych ruchów bo mam łożysko z przodu jak się okazało.. Wyniki cytologii beznadziejne, mam jakieś bakterie na które dostałam jakąś maść. Mam jeść dużo magnezu (3x2 dziennie). 16.02 będę miała połówkowe więc pewnie dowiem się ile mój synuś waży i mierzy:) Raczej na 90% synuś:) No i glukoza mnie czeka przed kolejną wizytą którą mam 20.02.

A więc ogólnie wszystko dobrze, a małymi problemami, które muszę zweryfikować i podleczyć. Fotek nie mam, dostanę pewnie na połówkowym.

Dziękuję za kciukasy:) dobranoc:)

edit: w końcu wiem jak Maluszek w brzuszku siedzi.. dupkę ma przy moim pępku a główkę na dole:D

Ostatnia edycja:
Smile - Twoja prowadząca dr Kuka robiła mi usg prenatalne i połówkowe :-D Fajna kobietka , bardzo miła :tak:
Ale badań dodatkowych Ci powymyślali sporo !!!! Coś Ci dolega ???? Dobrze , ze u Frania wszystko ok !

Ostatnia edycja:
MatkaEwa potwierdzam, jest bardzo miła:) cieszę się, że ją mam:)

Nic specjalnego mi nie dolega.. Czasem mam to kołatanie serca i szybko się męczę, no i teraz mam upławy pewnie przez te bakterie które wyszły w cytologii.. a tak to jest dobrze więc nie wiem po co tyle badań i lekarzy:/

Ostatnia edycja:
gratuluję udanych wizyt

smile mam nadzieję ze ta lekarka po prostu taka jest, ja jak miałam badania okresowe w pracy trafiłam na lekarkę, która popatrzyła na moją szyję, kazała przełknąć ślinę i zawyrokowała, że muszę iść do endokrynologa, bo jej się moja tarczyca nie podoba, przejęta porobiłam badania i było wsio ok, potem okazało sie że ona tak wszystkim dziewczynom od nas z pracy robiła i na kolejnych badaniach okresowych znów do mnie tym samym tekstem, to ją olałam ;-)

reklama
Do góry