reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
ASIULKA -gratuluję zdrowego dzidziusia - synusia :-) Do trzech razy sztuka mówisz??? :-D Mam nadzieję, że mój mąż mi tak nie powie ;-)

asiulka- gratuluje wizyty, dzidziusia i podejścia do sprawy płci (miedzy chłopcami będzie mała różnicą więc dla nich pewnie lepiej, teraz będą bawić sie autkami a później razem dziewczyny podrywać- moze moje:-D), może ja tez zdecyduje sie na 3

mama_wikusi nikt mi nie mówił że będzie dziewczyna to takie moje marzenia i po raz drugi lekarz je rozwiał, dopóki nie znałam płci myślałam cały czas że będzie dziewczynka, przy Wojtku też tak miałam :)

Smile4u no niezle nachodzisz sie po lekarzach, ale moze lepiej dmuchac na zimne? Dobrze ze dzidzia ma sie dobrze :)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i zdrowych dzidziusiów!!!
Piękne zdjęcia wstawiłyście :))

NikaMD gdzie robiłaś usg 4d? Bardzo wyraźne zdjęcia

Robilam na Agatowej 10, w 12 tygodniu tez, moj gin bardzo polecal to miejsce. Ja polecam do usg Panią dr Anitę Hamelę-Olkowską, trafilam do niej przez mojego gina, a potem zobaczylam jakie ma zajebiste opinie na www:
dr n. med. Anita Hamela-Olkowska opinie - ginekolog Warszawa - ZnanyLekarz.pl
Polecam ;) Koszt 250zł, chyba ze masz skierowanie to wtedy chyba za darmo, widzialam, ze ze skierowaniami tez byly kobitki.

asiulka918 gratuluje synusia i udanej wizyty! A tego przybierania to Ci zzdroszczę ;)

nie było mnie 2 dni więc napisze ogólnie

WSZYSTKIM MAMUSIOM GRATULUJE ZDROWYCH MALUSZKÓW :-):-D

wszystkie zdjęcia i maluszki na nich są przesłodkie tez takie chcę !!!!

isis Gabryś jak malowany :-)

Nika córunia :-) parka jak u mnie ;-)

asiulka masz małą róznicę wieku to chłopaki będa sie fajnie bawić razem a następnym razem będzie córunia ;-)

dzisiaj nie było wizyt ???:szok:

czyli kciuki na jutro zostają &&&&&&&&&&&&&&

NikaMD no właśnie słyszałam o tej Agatowej pozytywne opinie :-)
To bardzo blisko moich rodziców (mieszkają na Bródnie) i mojego byłego miejsca pracy (Zacisze).
Pewnie się tam wybiorę :-)

reklama
Do góry