reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Smile oj to tydzień wrażeń Cię czeka. Ale z workami mnie zastanowiłaś..Bo u mnie też występują.A z nerkami bywały problemy..Hmmm.Ale nie będę szukać u siebie objawów. Tylko takie zastanawiające to jest;-)
Ale dobrze,że u Franka jest ok :)

&&&& za dzisiaj!!!!!

Hej
Cudne wiesci z usg:-) lubie ten nasz topik bo zawsze mnie ucieszy, ze wszystko dobrze u naszych smykow:-) Czy dzis sa jakies wizyty? Jesli tak to czekam na dobre wiesci:-)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i zdrowych dzidziusiów!!!
Piękne zdjęcia wstawiłyście :))

NikaMD gdzie robiłaś usg 4d? Bardzo wyraźne zdjęcia :-)

NIKA - gratuluję zdrowej córeczki!!!!! Jak się cieszę :-) no i zabawę ma przednią ;-)

ISIS - gratuluję syna !!!!

SMILE - współczuję rajdu po lekarzach, ale napewno wszystko jest dobrze! No i gratuluję dobrych wieści Maluszkowych :)

hej,
ja wczoraj miałam wizytę u ginka :)
badanie połówkowe ok, wszystko zdrowe i ładnie dzidziuś rośnie, waży ok. 480 gram wg usg 21 tydzien i 5 dni.
a ja od poprzedniej wizyty przytyłam aż 0,8kg. mam się nie martwić moim przybieraniem na wadze najważniejsze że dziecko rośnie :)

iiiii... moja księżniczka ma jajeczka i została mianowana księciem :) czyli drugiego synka mam mieć :)
ale do 3 cesarek się liczy więc jeszcze jedna ciąża przede mną :D
buziaki i pozdrowionka dla wszystkich :):*

reklama
Asiulka, gratulacje :-) A przybieraniem się naprawdę nie przejmuj. Tu są i takie, które mają dużo już na "koncie ciąży" i takie, które nie mają prawie wcale. Widać później będziesz miała mniej do zrzucania...

Do góry