reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dziewczyny za wszystkie wizyty trzymam kciuki- Nika mam nadzieje że dowiesz się kto u ciebie mieszka
Ja miałam USG, mała wazy ok 340 i wszystko u niej ok., nie badali mnie, a o mojej tokso nie będę Was przynudzać. Mam za to ładna fotke jak Nina wkłada łapke do buzi, a lekarka od usg bardzo miała, jakaś babka załatwiała z inna doktorką odnośnie amnio. wiec ta robiła mi usg i pokazywała buzke, rączki, nóżki i "bułeczke"

usg1.jpg

reklama
Dzika, ale świetna fotka :-D Mamy ten sam wiek ciąży, więc bardzo jestem ciekawa, czy mój Antek też ma podobną wagę, ale Młody będzie badany dopiero za dwa tyg.

trzymam kciuki za resztę wizytujących &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

DZIKABEZ - gratuluję wizyty i ślicznej córeczki :-) super!!!!

Dziewczyny, a gdzie reszta???

NIKA, SMILE - kciuki zaciśnięte od rana :)

wiecie co noc przeryczałam ze to badanie takie beznadziejne było ale już jest ok ciesze sie fajnymi ujęciami i filmikiem-wycięłam ponad połowe bo wiekszosć to było bicie serduszka ale zostało 10min fajnego filmiku ciesze sie ze widziałam maleństwo a to ze płeć nieznana ze badanie było kiepskie-znaczy usg fajne tylko lekarz dziwny to powód do kolejnego podejżenia dziudziusia ,które nie będzie rozżutnoscią tylko faktycznie potrzebą ;) chce być pewna że nic ten ...nie przeoczył bo jak by co to bym sobie nie darowała jak by można zacząć w brzuszku leczenie a ja bym nie poszła sprawdzić po takim badaniu i szansa wcześniejszej pomocy maleństwu by się zmarnowała

reklama
mamaTrójki- miałam ten sam problem, aż mi głupio było teraz już wiem, jak piszesz wiadomość to tam jest ikonka z takim drzewkiem wchodzisz na nia i tam juz wszystko piszesz, wybierasz zdjecie, wgrywasz i gotowe

Do góry