reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Gratuluję udanych wizyt i melduję się po prenatalnych . Wszystko jest ok i kamień z serca mi spadł :-). Dzidzia ma 58 mm , przezierność 1,8 mm , kość nosowa widoczna , przepływy w normie . Dzidzia trochę wieksza niż wynika z OM. Termin porodu przesunął się o 4 dni do przodu. No i pani doktor pierwsze co zobaczyła na monitorze to płeć :) "Na dziś wygląda na chłopca" - powiedziała . wyniki z krwi do 2 tygodni maja być. Pani doktor z szerokim uśmiechem gratulowala zdrowego dzidziusia :-). Bardzo Wam dziewczyny dziękuje za kciuki , trzymam za pozostałe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. A oto nasz potomek :-D
20121128095.jpg

reklama
MatkaEwa, gratuluję. Śliczny Bobasek i jaki ładny nosek:happy2: Jak patrzę na swoje zdjęcia to też widzę, że maluszek starszy o 3 dni niż OM, ale gin mi terminu nie przesunęła. Jak dla mnie 10 czerwca to termin akurat - i tak pewnie będzie jakoś w okolicy, więc chyba nie robi mi większej różnicy. Torba i tak będzie wcześniej przygotowana do szpitala.

Gratuluję udanych wizyt i melduję się po prenatalnych . Wszystko jest ok i kamień z serca mi spadł :-). Dzidzia ma 58 mm , przezierność 1,8 mm , kość nosowa widoczna , przepływy w normie . Dzidzia trochę wieksza niż wynika z OM. Termin porodu przesunął się o 4 dni do przodu. No i pani doktor pierwsze co zobaczyła na monitorze to płeć :) "Na dziś wygląda na chłopca" - powiedziała . wyniki z krwi do 2 tygodni maja być. Pani doktor z szerokim uśmiechem gratulowala zdrowego dzidziusia :-). Bardzo Wam dziewczyny dziękuje za kciuki , trzymam za pozostałe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. A oto nasz potomek :-D
Zobacz załącznik 518941
śliczna dzidzia, super wieści ! gratuluję:-) a Ty jak miałaś z tym testem z krwi ? płaciłaś coś dodatkowo czy w cenie badania ?

MatkaEwa i ja się raduję tą wiadomością. Bardzo się cieszę,że masz w sobie zdrowego może syneczka ? No nie sami chłopcy - ja też tak chce :) Bardzo gratuluję !

Dziękuję dziewczyny :-D Tak się cieszę !!! Nareszcie się wyśpię .
Natis :* dziękuję .
Jeny ja mialam wszystko gratis z powodu wieku :cool:. Po 35 refunduje wszystko nasz "kochany" NFZ.

reklama
Do góry