reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

No, wkońcu udało mi się zdjęcie zrzucić :)
To wiec i moja relacja, ale najpierw bardzo chcę pogratulować sobotnim wizytującym i dzisiejszym - cieszę się, że macie dobre wieści!

Mój maluch ma wszystko na swoim miejscu, serduszko bije 159ud/min. przez chwilę ale słyszałam - od razu przyszły wspomnienia z porodówki - tam się nasłucham tego bicia ( no nie tego , ale takiego )
Wielki jest na od 7,7 cm do 8,1 na każdym zdjęciu inaczej :)
Przezierność karkowa 1,6 mm i wg usg to 12 tydz.
Co do płci to powiedział mi że za szybko chcę wiedzieć :)
A płytę też macie z nagraniem usg ? mi lekarz nagrał i ta fotka w 3d - ogólnie badanie było normalnie, tylko przełączył na chwilę i fotki cyknał :)
A poniżej maluszek w swoim domku:

Załączniki

• kruszyneczka.jpg
    kruszyneczka.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 85
reklama
No, wkońcu udało mi się zdjęcie zrzucić :)
To wiec i moja relacja, ale najpierw bardzo chcę pogratulować sobotnim wizytującym i dzisiejszym - cieszę się, że macie dobre wieści!

Mój maluch ma wszystko na swoim miejscu, serduszko bije 159ud/min. przez chwilę ale słyszałam - od razu przyszły wspomnienia z porodówki - tam się nasłucham tego bicia ( no nie tego , ale takiego )
Wielki jest na od 7,7 cm do 8,1 na każdym zdjęciu inaczej :)
Przezierność karkowa 1,6 mm i wg usg to 12 tydz.
Co do płci to powiedział mi że za szybko chcę wiedzieć :)
A płytę też macie z nagraniem usg ? mi lekarz nagrał i ta fotka w 3d - ogólnie badanie było normalnie, tylko przełączył na chwilę i fotki cyknał :)
A poniżej maluszek w swoim domku:[/QUOTE

Ale super masz to zdjecie:) gratuluje Wam udanych wizyt:)

Robaczek, ależ to niewiarygodne.. piękna fota! :-D Ja też mam zdjęcie malucha w 3D, zrobione w zeszłym tyg., ale mój szkrab jest trochę młodszy. też dostałam płytę dvd i na następne wizyty mam ją przynosić, to będzie mi lekarz dogrywał kolejne etapy :-D

pozostałym również gratuluję udanych wizyt :tak:

ja dziś byłam u lekarza "państwowo". chodziło mi tylko o skierowanie na prenatalne z pieczątką NFZ, by mieć je refundowane, oraz skierowanie na "świeże" badanie grupy krwi. wizyta krótka, krótkie badanie, założenie karty + maaaasa ulotek i gazetek do czytania :-)

Ostatnia edycja:
Robaczek- fotka rewelacyjna jedna z najlepszych jakie widziałam, ja na 3d się jak na razie nie wybieram troche szkoda mi kasy ale na takie zdjęcie warto popatrzeć
A ja wcale nie wiedziałam, że będzie 3d - to taki gratis :)To było badanie genetyczne, na które też nie wybierałam się. Zapłaciłam za całość 150 zł. Po prostu lekarz miał taki sprzęt :) I był bardzo miły :)

reklama
Do góry