reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

&&&&&&&&&& za wizytujące;-)

Ja dzisiaj byłam na ktg, wyszły tylko 3 skurczyki:zawstydzona/y:. Jak się dalej nic nie wykluje, to kolejne badanie w sobotę rano, a jak przez weekend dalej nic, to w poniedziałek na oddział i rodzimy.
Wolałabym, żeby się coś wcześniej samo ruszyło, ile można czekać???
Muszę małą jakoś wykurzyć do tego czasu, dosyć tego;-)

reklama
Ja po wizycie. Standardowo mocz, ktg, usg i badanie szyjki.
Teoretycznie termin mam za tydzień. Szyjka jeszcze długa.
Mąż żartuje, że po mamusi to raczej przedwczesnego porodu nie ma się co spodziewać, raczej opóźniony...

Małego znowu trzeba było budzić ale tym razem poszło to lepiej
DSC00102.jpg
po czerwonej kresce Mały po przebudzeniu :)

....ciekawe co u Kari...

Załączniki

• DSC00102.jpg
    DSC00102.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 48
Dziękuję za kciuki i jutro proszę o kolejne, bo jadę na USG ;-)

W zasadzie nic ta dzisiejsza wizyta nie wniosła,
KTG ok- skurczów zero, szyjka trzyma- nic się nie szykuje :no2:

a mały spał i jego wykres wyglądał jak u Katki przed czerwoną kreską ;-)

Zwolnienie dostałam do tygodnia po terminie i na więcej ponoć nie mam co liczyć, w sensie jak do tej pory nie urodzę, to muszę kombinować u internisty, bo ginka powiedziała, że dalszego zwolnienia nie da :crazy:
chociaż po cichu liczę na to, że może wcześniej urodzę? ;-)

Mam nadzieję, że jutrzejsze USG wyjdzie dobrze, wtedy już tylko będę czekać na rozwój wydarzeń :happy:

Katka, Betty- gratuluję udanych wizyt :happy:

mama2013 - tydzień po terminie to chyba trzeba już do szpitala się zgłosić - przynajmniej u nas tak jest . Więc ciągłość L4 będzie . U mnie ktg ostatnio mały też przespał . Kciuki za usg &&&&&&&&&&&&

Już po wizycie, wszystkie wyniki ok, posiew też :-)
Ale k u r * * dalej nie mam terminu CC - mam znów przyjść 14/06 i wtedy zobaczymy. Męczy mnie ta niewiedza :crazy:

Aha i zaczyna się coś dziać tzn rozwarcie na jeden palec..

reklama
Mama czyli u Ciebie podobnie jak u mnie, trzymam kciuki za jutrzejsze USG!

Madzia no nieeee... już myślałam, że coś się w końcu konkretnego dowiesz!!!! Może tego 14tego? ehhh...

Ja też po wizycie. Szyjka długa i pozamykana na wszystkie spusty, co mojej DR bardzo się nie spodobało... Zalecenia:
- umycie podłóg i okien
- sex najlepiej 2x dziennie
- czopki na wywołanie które mi przepisała... od jutra mam zacząć brać
- odstawić magne...

Następna wizyta 13.06, L4 mam do 25.06.

Kciuki za kolejne wizyty!

Do góry