reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

I my też dzisiaj po wizycie :-) Porodu nie widać, szyjka zamknięta i nic nie wskazuje na szybszą akcję. lekarz powiedział nawet, że przeczuwa, że urodzę kilka dni po terminie :sorry: Waga Antosia dziś to ponoć 3150g, wody, przepływy i inne wyniki ok. Następna wizyta za 10 dni -13.06

reklama
palin: konkretny ten lekarz. i to się chwali!!!:tak:

maryś: nie przejmuj się tak- widzisz jakie różnice pomiędzy dzidziolkami są...

gosiak: męża w obroty i heja!!!;-)

JA JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ MOJEJ CZWARTKOWEJ WIZYTY. CZEKAM NA KONKRETY.

Ano już coś konkretnego padło. On jutro ma dyżur w szpitalu, więc ma się pojawić przy moim ktg (a jakby zapomniał, to bo zapisie mam przyjść do niego). Chciałabym, żeby coś się tam skurczowo zapisało - gdyby się pojawiały to już by mógł może coś pomóc, a tak, jak cisza to nie będzie od zera wywoływał...

heh dziewczyny wiecie co sobie pomyślałam ?? super się czyta te wszystkie relacje z wizyt ale myślę, że jeszcze lepiej by się czytało relacje z wizyt naszych maluchów :p Ja dziś o 13:40. Błagam o kciuki, niech się okażę, że to rozwarcie się zwiększyło z 2 cm na np 4 ?:p a może dzięki sile kciuków uda mi się wizyty uniknąć bo np pojadę na IP ?:p wiem wiem marzenia ... :p

reklama
Do góry