reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!

Kingusia zielone światło u Ciebie!

U mnie szyjka długa, zamknięta. paciorkowca nie mam. Maleństwo waży 2850g, nadal ułozone miednicowo, kolejna wizyta 3 czerwca. Dziękuję za kciuki!

Paulunia no włąsnie brak jakichkolwiek przeczuć.

Kingusia raczej tak, chyba że Maleństwo się odwróci, na co mam wielką nadzieję :)

anusia, sara- gratuluje wam wizyt, anusia u Ciebie ma być cc?

mikoto- ale z tą płcią to trochę wam zazdroszczę będziecie mieli niespodziankę, i oczywiście życzę żeby dziecko się obróciło, a próbowałaś tych ćwiczeń z netu?

Kingusia-
i widzisz Laura na kolosa się nie zapowiada, ale pamiętaj że nie zawsze masa jest wyznacznikiem, znam dziewczyny które nie mogły urodzić dziecka na 2,5 kg a i taki które z 3,7 kg. rodziły po 2h

Ja dziś wizytuje, mam mieć ściągany pessar, mam nadzieje że się nie zaklinował czy co:-D, w sumie wątpię żeby lekarz zrobił mi usg bo na nfz to ten sprzęt w gabinecie kiepski mają, zastanawiałam się nad opłaceniem prywatnego ale płacić 100 tylko żeby się dowiedzieć ile dziecko wazy to mi żal a wizyta z usg na patologi 7.06 więc wtedy się dowiem

reklama
DzikaBez kciuki za wizytę . Ciekawe jaka będzie reakcja na ściągnięcie pessaru ????

Jeżeli jakieś jeszcze wizytki dziś to kciuki trzymam.

Do góry