reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
1 cm rozwarcia ale do 10.06 powinnam donosić. Lekki stan zapalny więc Pimafucin. No i chyba to była ostatnia wizyta u niej.

Wyniki krwi i siuśków jak przez całą ciążę.

Ogólnie zadowolona jestem ;-)

Czekam na resztę relacji

1 cm rozwarcia ale do 10.06 powinnam donosić. Lekki stan zapalny więc Pimafucin. No i chyba to była ostatnia wizyta u niej.

Wyniki krwi i siuśków jak przez całą ciążę.

Ogólnie zadowolona jestem ;-)

Czekam na resztę relacji

Gratuluję. Ja mam termin z OM na 10.06 - może nam się trafi razem witać pociechy na świecie :-)

Sara gratuluje. I teraz tylko czekać do 10;-)

Trzymam kciuki za kolejne wizyty &&&&&

Ja mam doła. Właśnie się dowiedziałam, że do 10 mój gin jest na urlopie. I jak ja mam rodzić :(

hej. o kurcze to mnie też nie pocieszyłaś z tym urlopem ordynatora. Ja mam termin na 06.06.2013r. wiec raczej z urlopu nie wróci szybciej a ja tak długo nie wytrzymam;) ale do Twojego może zdąży wrócic. Ja pokładam dużą nadzieję w położnych, jak ostatnio leżałam w szpitalu to na ginekologicznym było mnóstwo położnych z położniczego i wszystkie wydawały sie byc bardzo miłe i pomocne. Grunt to pozytywne nastawienie;) więc głowa do góry Paulunia8713:happy::happy:

Malina ja w szpitalu już 3 razy byłam. Sporo położnych się przewinęło i podobno jest tylko jedna taka bardzo nieprzyjemna. Ja na pewno nie doczekam do terminu. Mam tylko nadzieję, że do czwartku nic się nie rozwinie. No nic jest jeszcze zastępca. W niej pokładam nadzieje, że szybko zareaguje w razie W:tak:

reklama
Do góry