reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

nabłonki i śluz o co kaman ??;( (

Anula, po tym to typowałabym, że nie udało się czystej próbki pobrać.
Mam nadzieję, że wizyta podziała pokrzepiająco i rozwieje Twoje czarne myśli.
A sytuacją i przypadkiem znajomej się nie sugeruj - akurat tak im się trafiło, co nie znaczy że u Ciebie będzie podobnie

reklama
Wenusjanka gratuluję udanej wizyty:))) 3-4 skurcze wow:))) ciekawe jak będzie!

Anula nie martw się, jakieś bakterie i inne ma chyba każda z nas... na pewno będzie good, a stres dzidzi nie pomoże.

Kciuki za dzisiejsze wizyty. Proszę też o kciuki za mnie:)))) na 09:00 mam kardiologa a na 18:00 KTG + wizyta u ginki:)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!

anula, emka mnie też ostatnio wyszły bakterie w moczu, trochę leukocytów - tez biorę feniseptUro. Przez kilka miesięcy było idelanie, a teraz znów. Posiew robiłam, wyszedł dobrze. Teraz sotałam antybiotyk na drogi moczowe - zobaczymy jak wyjdą wyniki. Ostatnio miałam tak jak Just pisze - nie udało się z czystą próbką.

_anula tak jak justa napisała te nabłonki, śluz wynikaja z zanieczyszczenia próbki. Ja tak miałam 2 razy z rzedu zanim dobrze pobrałam mocz- z środkowego strumienia moczu po uprzednim umyciu sie zelem do hig intym.

reklama
Do góry